GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αφησε την Μόνικα (Μπελούτσι) για να παντρευτεί την Τίνα (Κιουνάκι)...

Πολλές συζητήσεις αλλά και ...συγκρίσεις έχει προκαλέσει ο γάμος που έγινε στην Μπιτάρ της Γαλλίας ανάμεσα στον διάσημο ηθοποιό Βενσάν Κα...

Πολλές συζητήσεις αλλά και ...συγκρίσεις έχει προκαλέσει ο γάμος που έγινε στην Μπιτάρ της Γαλλίας ανάμεσα στον διάσημο ηθοποιό Βενσάν Κασέλ και την κατά 30 χρόνια νεότερη σύντροφό του, Τίνα Κιουνάκι.  Το δημαρχείο βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα έξω από το γνωστό θέρετρο Μπιαρίτζ στη νοτιοδυτική Γαλλία.
Ο γόης του γαλλικού κινηματογράφου περίμενε τη μέλλουσα σύζυγό του φορώντας λευκό κοστούμι, λιλά πουκάμισο και μαύρα γυαλιά. Η Τίνα Κιουνάκι έφτασε με μια μαύρη Μπέντλεϊ, ενώ φορούσε μακρύ άσπρο τούλι στα κατσαρά ανέμελα μαλλιά της. Το νυφικό της, στράπλες, είχε ένα ντεκολτέ σε σχήμα ορχιδέας.

Ήταν παντρεμένος με τη Μόνικα Μπελούτσι
Ο Βενσάν Κασέλ, γνωστός για τους ρόλους κακού κυρίως που έχει ενσαρκώσει στον κινηματογράφο, ήταν παντρεμένος για πολλά χρόνια με την Ιταλίδα ηθοποιό Μόνικα Μπελούτσι με την οποία απέκτησε δύο κόρες.
Η Τίνα Κιουνάκι γεννήθηκε στη Γαλλία από πατέρα Μαροκινό με ρίζες από το Τόγκο και από Σισιλιάνα μητέρα. Μεγάλωσε στη νοτιοδυτική Γαλλία και στη συνέχεια πήγε στη Μαδρίτη, όπου έκανε τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση