GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σαρωτικές αλλαγές στα Όσκαρ - Καθιερώνεται νέα κατηγορία βραβείου

Μέτρα λαμβάνουν οι διοργανωτές των Όσκαρ προκειμένου να ανεβάσουν την τηλεθέαση της λαμπερής τελετής που τελευταία χρόνια σημειώνει χαμηλ...

Μέτρα λαμβάνουν οι διοργανωτές των Όσκαρ προκειμένου να ανεβάσουν την τηλεθέαση της λαμπερής τελετής που τελευταία χρόνια σημειώνει χαμηλές πτήσεις.
Μεταξύ αυτών των μέτρων καθιερώνεται νέα κατηγορία βραβείου, αυτό του Όσκαρ δημοφιλών ταινιών, ενώ η τηλεοπτική μετάδοση της εκδήλωσης θα περιοριστεί στις 3 ώρες.
Οι σαρωτικές αυτές αλλαγές θα τεθούν σε ισχύ από την τελετή του Φεβρουαρίου του 2019 στο Χόλιγουντ.
Προκειμένου να μειωθεί η διάρκεια της τηλεοπτικής μετάδοσης, υπάρχουν σκέψεις για απονομή κάποιων από τα 24 Όσκαρ στη διάρκεια των διαφημιστικών διαλειμμάτων.
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τα στοιχεία, την τετράωρη τελετή των Όσκαρ τον Μάρτιο του 2018 παρακολούθησαν μόλις 26,5 εκατομμύρια τηλεθεατές, το μικρότερο στην 90χρονη ιστορία των βραβείων.
Οι αλλαγές που ανακοινώθηκαν είναι οι μεγαλύτερες που γίνονται μετά το 2016, όταν η Ακαδημία δεσμεύτηκε να διπλασιάσει τις υποψηφιότητες γυναικών και εκπροσώπων των μειονοτικών ομάδων ως απάντηση στις επικρίσεις που είχε δεχθεί για τις #OscarsSoWhite υποψηφιότητές της.
Πηγή: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση