GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καμία αλλαγή στο υπαίθριο πάρκινγκ της Καλλιθέας - Ανησυχία των κατοίκων από τις επεκτεινόμενες ρωγμές - ΦΩΤΟ

Τίποτα δεν έχει αλλάξει στο δημόσιο πάρκινγκ της Καλλιθέας από την 11η Μαϊου και ας έχουν περάσει ήδη τρεις μήνες από το απόγευμα ...

Τίποτα δεν έχει αλλάξει στο δημόσιο πάρκινγκ της Καλλιθέας από την 11η Μαϊου και ας έχουν περάσει ήδη τρεις μήνες από το απόγευμα εκείνο που υποχώρησε ξαφνικά το έδαφος και ''κατάπιε'' τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, το πάρκινγκ πλησίον του σταθμού ΗΣΑΠ στον Ταύρο παραμένει κατεστραμμένο και κλειστό καθώς είναι περιφραγμένο κατ' εντολή του δημάρχου ενώ οι ρωγμές επεκτείνονται προκαλώντας την ανησυχία των κατοίκων και των αρχών.

Ωστόσο, οι ιδιοκτήτες των οχημάτων μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχουν πάρει αποζημιώσεις για τις ζημιές που προκλήθηκαν.

Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, το υπαίθριο πάρκινγκ είναι έργο της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου, κατασκευάστηκε το 1987 από το ΥΠΕΧΩΔΕ και η εταιρεία αρνείται ότι ο χώρος της ανήκει αν και έως πρόσφατα εισέπραττε ενοίκιο για διάφορες εκδηλώσεις του δήμου.

''Λόγω της διακοπής από το συμβάν της συνέχειας του λιθόκτιστου τοιχίου και της υποσκαφής του, σε περίπτωση νέων βροχοπτώσεων θεωρείται σίγουρη η επέκταση των καταπτώσεων αυτού στα ανάντη και κατάντη που θα οδηγήσει σε νέες επιφανειακές υποχωρήσεις'', τονίζει ο γενικός διευθυντής του ΙΓΜΕ Δημήτρης Τσαγκάς στην έκθεση που παρουσιάζει η εφημερίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση