GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσίπρας: Περίμενα μια μικρή δόση αυτοκριτικής από τους πρωτομάστορες του ρουσφετιού και των αυθαιρέτων - ΒΙΝΤΕΟ

«Το χάος της ανεξέλεγκτης δόμησης, που απειλεί ανθρώπινες ζωές, δεν μπορεί άλλο να γίνει ανεκτό», δήλωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. ...

«Το χάος της ανεξέλεγκτης δόμησης, που απειλεί ανθρώπινες ζωές, δεν μπορεί άλλο να γίνει ανεκτό», δήλωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
«Ό,τι καταστρέφει δάση και ακρογιάλια, ό,τι εκπροσωπεί κίνδυνο για τις ανθρώπινες ζωές θα ξηλωθεί», σημείωσε.
«Η σπέκουλα, η πολιτική κερδοσκοπία, το ρουσφέτι, οι ψηφοθηρικές συναλλαγές με την αυθαιρεσία, ο ιδιοτελής συμβιβασμός με τερατώδεις παθογένειες, ήταν τα φαύλα "αδελφάκια" του πολιτικού κόστους», δήλωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Επισήμανε ότι πολλές φορές η πολιτική εξουσία ενθάρρυνε την αυθαιρεσία. Ενθαρρύνοντας, επίσης, την αποκέντρωση της διαφθοράς στις αρμόδιες υπηρεσίες. «Και, βέβαια τα αδηφάγα συμφέροντα που είδαν στην πανέμορφη, ελληνική γη μια ευκαιρία παράνομου πλουτισμού, υπήρξαν ο απαραίτητος προστάτης και σπόνσορας απαράδεκτων και άθλιων πολιτικών συμπεριφορών», υπογράμμισε.
Ανάληψη ευθύνης σημαίνει σύγκρουση, μάχη. Είμαστε αποφασισμένοι να αναλάβουμε το κόστος. Τίποτα να μην ξεχαστεί. Αλλά θα περίμενα έστω και μια μικρή δόση αυτοκριτικής. Από εκείνους που κυβέρνησαν, από τους πρωτομάστορες του ρουσφετιού και των αυθαιρέτων. Τα πολιτικά τζάκια και τα πολιτικά κυκλώματα που τροφοδοτούνταν απ' αυτό το οικιστικό τερατούργημα. Ας είναι. Όλοι θα κριθούμε", ανέφερε ο Πρωθυπουργός.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση