GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

''Άνοιξαν'' οι ουρανοί στη Φθιώτιδα- Προβλήματα από την έντονη βροχόπτωση- ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Απότομη και ραγδαία αλλαγή στο σκηνικό του καιρού σημειώθηκε στη Φθιώτιδα αφού λίγο μετά τις 14.30 το μεσημέρι της Δευτέρας ο ήλιο...

Απότομη και ραγδαία αλλαγή στο σκηνικό του καιρού σημειώθηκε στη Φθιώτιδα αφού λίγο μετά τις 14.30 το μεσημέρι της Δευτέρας ο ήλιος έσβησε και οι ουρανοί ''άνοιξαν'' δημιουργώντας προβλήματα στην κυκλοφορία κυρίως στην Εθνική Οδό Λαμίας Καρπενησίου μέχρι και τη Δυτική Φθιώτιδα.

Η ένταση της βροχής και η περιορισμένη ορατότητα είναι τέτοια, που αυτοκίνητα σταματούν στο δρόμο μη μπορώντας να συνεχίσουν με ασφάλεια τη διαδρομή τους.

Επί ποδός βρίσκεται ο κρατικός μηχανισμός για την αντιμετώπιση προβλημάτων. Προβλήματα από την έντονη βροχόπτωση έχουν δημιουργηθεί και μέσα στην Λαμία αλλά και στις συνοικίες της Νέας Μαγνησίας και της Ροδίτσας με την Πυροσβεστική Υπηρεσία να τρέχει από σημείο σε σημείο για αντλήσεις.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση