GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε εξέλιξη η μεγάλη πυρκαγιά κοντά στη Δαφνιώτισσα Ηλείας

Σε εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη πυρκαγιά που κατακαίει δασική έκταση σε δύσβατο σημείο της περιοχής κοντά στο χωριό Δαφνιώτισσα της ...

Σε εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη πυρκαγιά που κατακαίει δασική έκταση σε δύσβατο σημείο της περιοχής κοντά στο χωριό Δαφνιώτισσα της Ηλείας.

Στο σημείο έχουν σπεύσει 20 οχήματα με 62 πυροσβέστες, 31 άτομα πεζοπόρο και δύο μηχανήματα του Δήμου, που προσπαθούν να ελέγξουν το μέτωπο της πυρκαγιάς, το οποίο προς το παρόν δεν απειλεί κατοικημένες περιοχές.

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ανέφερε ότι "η πυρκαγιά είναι σε πλήρη εξέλιξη, εκτείνεται σε μεγάλο μέτωπο και οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για την εξέλιξή της".

Ο κ. Κατσιφάρας τόνισε ότι δεν απειλούνται, προς το παρόν κατοικημένες περιοχές και ο ίδιος, που βρίσκεται στην περιοχή, είναι σε διαρκή επικοινωνία τόσο με το Αρχηγείο της Πυροσβεστικής όσο και με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, από τους οποίους έχει ζητήσει περαιτέρω ενίσχυση των πυροσβεστικών δυνάμεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση