GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Και δεύτερος νεκρός από την επίθεση με μαχαίρι στο Παρίσι - Ο δράστης φώναζε «ο Αλλάχ είναι μεγάλος»

Σε δύο ανέρχονται πλέον οι νεκροί από την επίθεση με μαχαίρι στο προάστιο Τραπ στο Παρίσι καθώς κατέληξε ένα από τα άτομα που είχα...

Σε δύο ανέρχονται πλέον οι νεκροί από την επίθεση με μαχαίρι στο προάστιο Τραπ στο Παρίσι καθώς κατέληξε ένα από τα άτομα που είχαν τραυματιστεί σοβαρά.

Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε με δήλωσή της την ευθύνη για την επίθεση, λέγοντας ότι ένα μέλος της πραγματοποίησε την επίθεση, χωρίς όμως να τεκμηριώνει τον ισχυρισμό της.

Δήλωση που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο από το πρακτορείο προπαγάνδας της οργάνωσης Amaq ανέφερε πως ο επιτιθέμενος ήταν «μαχητής του Ισλαμικού Κράτους».

Ο 36χρονος δράστης, γεννημένος το 1982, ήταν γνωστός στις Αρχές, ενώ στην περιοχή Τραπ ζουν αρκετοί ριζοσπαστικοποιημένοι μουσουλμάνοι, Ανάμεσα στα θύματα φέρεται να είναι και μέλη της οικογένειας του δράστη με τα οποία είχε διαφορές.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες κατά την διάρκεια της επίθεσης φώναζε «Allah Akbar”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση