GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στεφανίδη: Βλέπαμε τη φωτιά από το σπίτι μου - ΒΙΝΤΕΟ

Το χρυσό μετάλλιο με 4.85μ (νέο ρεκόρ αγώνων) κατέκτησε η Κατερίνα Στεφανίδη στο επί κοντώ κατά την 3η ημέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθ...

Το χρυσό μετάλλιο με 4.85μ (νέο ρεκόρ αγώνων) κατέκτησε η Κατερίνα Στεφανίδη στο επί κοντώ κατά την 3η ημέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στίβου ανδρών - γυναικών στο Βερολίνο, όπου υπερασπίστηκε με επιτυχία τον τίτλο της από το 2016 στο Άμστερνταμ. Ο ελληνικός θρίαμβος δεν σταματά εδώ, αφού δεύτερη ήταν η Νικόλ Κυριακοπούλου με 4.80, η οποία κατέκτησε το δεύτερο μετάλλιό της στη διοργάνωση, μετά το χάλκινο το 2012 στο Ελσίνκι.

Οι δυο αθλήτριες αφιέρωσαν την επιτυχία τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, σε όλους τους Έλληνες και κυρίως σε όσους επλήγησαν από τις καταστροφικές φωτιές της Αττικής.

«Ήταν πραγματικά πολύ περίεργο αυτή η τραγωδία να είναι τόσο κοντά στο Ευρωπαϊκό. Εγώ τη βίωσα διαφορετικά τη φωτιά σε σχέση με άλλους γιατί ήταν κοντά στο σπίτι μου στην Παλλήνη και την βλέπαμε. Εκείνη την ημέρα δεν πήγα προπόνηση επειδή ανησυχούσαμε για το τι μπορεί να συμβεί. Η επιτυχία αυτή δεν θα φέρει πίσω τους ανθρώπους, ούτε τα σπίτια και τα αυτοκίνητα που έχουν καεί. Ελπίζουμε μόνο να προσφέραμε κάποια χαρά στον κόσμο», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Στεφανίδη.

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ2:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση