GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ασυνήθιστες τιμωρίες στην Μπουντεσλίγκα - Αντί για πρόστιμα, οι παίκτες θα πλένουν πιάτα

Όποιος δεν συμμορφώνεται με τους κανονισμούς θα πλένει πιάτα και θα επιβλέπει το τραπέζι. Αυτός είναι ο κώδικας δεοντολογίας που ε...

Όποιος δεν συμμορφώνεται με τους κανονισμούς θα πλένει πιάτα και θα επιβλέπει το τραπέζι. Αυτός είναι ο κώδικας δεοντολογίας που επιβάλλει ο προπονητής της Βόλφσμπουργκ, Μπρούνο Λαμπαντία, ο οποίος ανακοίνωσε ασυνήθιστες τιμωρίες για τους παίκτες της ομάδας που δεν θα τηρούν τους κανόνες.

«Καλά είναι τα πρόστιμα, αλλά μερικές φορές άλλα συστήματα είναι πιο αποτελεσματικά» είπε ο προπονητής των «Λύκων» σε συνέντευξή του στη Sport Bild.

«Για παράδειγμα, το πλύσιμο των πιάτων και ο καθαρισμός του τραπεζιού μετά το γεύμα, που δεν είναι ακριβώς μια διασκεδαστική κατάσταση. Έχουμε δημιουργήσει έναν κώδικα δεοντολογίας που ορίζει το σεβασμό στο γήπεδο, για τη χρήση των κινητών τηλεφώνων, εν τέλει την τάξη».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση