GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ουζουνίδης: Μεγάλη νίκη, αλλά και χαμένη ευκαιρία

Για τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ  2-1 επί της Βίντι μίλησε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου, αλλά αναφέρθηκε και στη μεγάλη χαμ...

Για τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ  2-1 επί της Βίντι μίλησε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου, αλλά αναφέρθηκε και στη μεγάλη χαμένη ευκαιρία. Όπως τόνισε, η Ένωση έχει κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα και όλα πλέον εξαρτώνται από την ίδια.

Αναλυτικά ανέφερε: «Είναι μια μεγάλη νίκη και ταυτόχρονα μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία. Ετσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα είχαμε τη δυνατότητα να καθαρίσουμε την πρόκριση. Θα μπορούσαμε μέσα στο παιχνίδι να κάνουμε κάποια πράγματα καλύτερα. Όμως πήραμε τη νίκη που ήταν ο πρωταρχικός μας στόχος και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Μετά το γκολ που δεχτήκαμε παρουσιάσαμε νευρικότητα χωρίς λόγο. Έπρεπε να διαχειριστούμε πολύ καλύτερα το παιχνίδι, να κρατήσουμε τη μπάλα μπροστά και να μην τους δώσουμε τη δυνατότητα να ανακτήσουν την αυτοπεποίθησή τους.

Ξέραμε ότι δεν είναι εύκολος αντίπαλος, όμως περίμενα καλύτερη εικόνα στο τελευταίο διάστημα. Παρουσιάσαμε νευρικότητα που δεν ταιριάζει στην εμπειρία μας. Εχουμε κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα, αλλά δεν έχουμε περάσει ακόμα. Τώρα τα πάντα εξαρτώνται από εμάς, έχουμε ένα ματς ακόμα κι αν υποτιμήσουμε τον αντίπαλό μας θα έχουμε πρόβλημα. Αν έχουμε τη σοβαρότητα που πρέπει, τα πράγματα θα πάνε καλά για εμάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση