GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσιρώνης: Όποιος αναλαμβάνει την ευθύνη δεν σημαίνει ότι φταίει - ΒΙΝΤΕΟ

“Δεν μπορεί να λέμε ότι είναι τίποτα καλώς καμωμένο όταν υπάρχουν νεκροί, έστω και ένας νεκρός ή όταν έχει καταστραφεί ακόμα και έ...

“Δεν μπορεί να λέμε ότι είναι τίποτα καλώς καμωμένο όταν υπάρχουν νεκροί, έστω και ένας νεκρός ή όταν έχει καταστραφεί ακόμα και ένα σπίτι” είπε μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιάννης Τσιρώνης, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

“Το ότι αναλαμβάνει κάποιος την ευθύνη και έχει τη γενναιότητα, δεν σημαίνει ότι είναι φταίχτης. Δεν σημαίνει ότι φταίει κάποιος επειδή αναλαμβάνει την ευθύνη, επειδή εκείνη τη στιγμή βρέθηκε στο τιμόνι, επειδή βρέθηκε να έχει στα χέρια του την αρμοδιότητα και προσπαθεί να λύσει προβλήματα δεκαετιών. Δεν σημαίνει ότι τα έλυσε όλα, δεν σημαίνει ότι αυτός ο άνθρωπος εκείνη τη στιγμή είναι ο φταίχτης για ότι συμβαίνει” σημείωσε ο κ. Τσιρώνης και πρόσθεσε:

“Εμείς οι Οικολόγοι με το πρώτο μας δελτίο ζητήσαμε συγγνώμη γιατί δεν καταφέραμε αυτό το οποίο εμείς βλέπαμε να έρχεται να το περάσουμε στον ελληνικό λαό”.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση