GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σταματά τη θεραπεία ο γερουσιαστής Τζον Μακέιν - Είχε διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο - ΒΙΝΤΕΟ

Ο 81χρονος γερουσιαστής Τζον Μακέιν αποφάσισε να σταματήσει τη θεραπεία, την οποία ακολουθούσε το τελευταίο διάστημα, για τον όγκο...

Ο 81χρονος γερουσιαστής Τζον Μακέιν αποφάσισε να σταματήσει τη θεραπεία, την οποία ακολουθούσε το τελευταίο διάστημα, για τον όγκο στο κεφάλι.

Η οικογένειά του εξέδωσε την ανακοίνωση χθες, προκαλώντας διεθνώς συγκίνηση για τον βετεράνο πολιτικό και ήρωα του Βιετνάμ, ο οποίος δίνει την μάχη του τον τελευταίο χρόνο κατά του καρκίνου.

"Το περασμένο καλοκαίρι ο γερουσιαστής John McCain μοιράστηκε με τους Αμερικανούς τα νέα που γνώριζε ήδη η οικογένειά μας: είχε διαγνωσθεί με επιθετικό γλοιοβλάστωμα και η πρόγνωση ήταν σοβαρή. Για έναν χρόνο, ο Τζον ξεπέρασε τις προσδοκίες επιβίωσης του. Όμως, η αμείλικτη πρόοδος της ασθένειας και η ηλικία του καθιστούν αναπόφευκτη τη ετυμηγορία. Με τη συνηθισμένη δύναμη θέλησής του, έχει πλέον επιλέξει να διακόψει την ιατρική περίθαλψη" ανέφερε η οικογένεια Μακέιν στην ανακοίνωση της.

Πηγή: CNN

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση