GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αβάσταχτος ο πόνος στο πατρικό του άτυχου επισμηναγού Νίκου Βασιλείου - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Βουβός είναι ο πόνος για τον χαμό του επισμηναγού Νίκου Βασιλείου, στο χωριό που γεννήθηκε και μεγάλωσε, τους Ζάρακες Ευβοίας. Ο ά...

Βουβός είναι ο πόνος για τον χαμό του επισμηναγού Νίκου Βασιλείου, στο χωριό που γεννήθηκε και μεγάλωσε, τους Ζάρακες Ευβοίας.

Ο άτυχος πιλότος, έχασε τη ζωή του όταν το εκπαιδευτικό αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε, κατέπεσε λίγο πριν από τις 9 το πρωί χθες, στην περιοχή μεταξύ Σπάρτης και Καλαμάτας και συγκεκριμένα στο χωριό Κολλίνες Αρκαδίας. Ο συγκυβερνήτης του αεροσκάφους διασώθηκε κάνοντας χρήση αλεξιπτώτου.

Η είδηση της πτώσεως του αεροσκάφους και του θανάτου του πιλότου της Πολεμικής Αεροπορίας, βύθισε στο πένθος το χωριό. Τραγικές φιγούρες οι δύο γονείς του, οι οποίοι μόλις χθες το βράδυ επέστρεψαν από την Καλαμάτα που είχαν επισκεφθεί τα δύο παιδιά τους, Νίκο και Χρήστο που υπηρετούν εκεί. Πρόκειται για τον δίδυμο αδελφό του, που πέρασαν μαζί στην σχολή Ικάρων και ήταν Ιπτάμενοι και οι δύο. Σήμερα το μεσημέρι στο χωριό τους οι κάτοικοι δεν κυκλοφορούσαν στους δρόμους.

Οι περισσότεροι είχαν κλειστεί στα σπίτια τους και κάποιοι βρίσκονταν στην αυλή του πατρικού του σπιτιού για να παρηγορήσουν τους γονείς του. Όταν ζητήθηκε από τους συγχωριανούς του να πουν κάτι για τον Νίκο, μιλούσαν ταυτόχρονα για τα δύο δίδυμα αδέλφια, γιατί ό,τι έκαναν το έκαναν μαζί. Μοιάζανε σαν δύο σταγόνες νερό, όπως χαρακτηριστικά δήλωσαν. Για τους ντόπιους τα δύο αδέλφια ήταν η χαρά της ζωής. Ζωντάνευε το χωριό τους όταν το επισκέπτονταν.

Πριν από ένα μήνα περίπου είχαν πάει με τις οικογένειές τους στο χωριό και κάθησαν λίγες ημέρες. Ο άτυχος επισμηναγός είχε δυο παιδιά, 8 και 10 ετών. Η Πολεμική Αεροπορία κήρυξε τριήμερο πένθος για το χαμό του αδικοχαμένου αξιωματικού.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση έχει εκδώσει ο δήμαρχος Κύμης Αλιβερίου, Θανάσης Μπουραντάς, γιατί κατάγεται από τους Ζάρακες. Μάλιστα ο πατέρας του επισμηναγού ήταν πρόεδρος της κοινότητας για πολλά χρόνια.

Πηγή πληροφοριών/φωτο/βίντεο: tvstar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση