GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτή είναι η ελκυστική πρόταση της Ίντερ στον Μόντριτς

Ο Λούκα Μόντριτς αποτελεί τον μεγάλο στόχο της Ίντερ για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, με τον Κροάτη χαφ να μην εμφανίζεται αρνητικός...

Ο Λούκα Μόντριτς αποτελεί τον μεγάλο στόχο της Ίντερ για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, με τον Κροάτη χαφ να μην εμφανίζεται αρνητικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ωστόσο προτιμά να μιλήσει πρώτα με τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης, προκειμένου να συζητήσουν και να αποφασίσουν από κοινού για το μέλλον του.
Έτσι, σύμφωνα με ρεπορτάζ της "AS" οι διοικούντες της ιταλικής ομάδας έχουν καταθέσει μία ιδιαίτερα ελκυστική πρόταση στον MVP του Παγκοσμίου Κυπέλλου προκειμένου να τον πείσουν να αφήσει τη Μαδρίτη για χάρη του Μιλάνου.
Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι "νερατζούρι" προσφέρουν 10.000.000 ευρώ ετησίως στον 32χρονο χαφ για συμβόλαιο τεσσάρων χρόνων, ενώ στη συνέχεια ο Μόντριτς θα έχει τη δυνατότητα να συνεχίσει την καριέρα του στην κινεζική Jiangsu Suning (σ.σ. η Suning Group είναι μεγαλομέτοχος των δύο ομάδων) με τα ίδια οικονομικά δεδομένα.
Δηλαδή, ο σταρ της Ρεάλ θα "καρπωθεί" 60.000.000 ευρώ σε βάθος εξαετίας, δίχως να υπολογίζονται τα μπόνους επίτευξης στόχων. Την ίδια στιγμή, στους "μερένγκες" λαμβάνει 6.500.000 ευρώ το χρόνο, με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020. Προς το παρόν, ο Μόντριτς δεν έχει λάβει την οριστική απόφασή του, η οποία αναμένεται τις επόμενες ημέρες, ύστερα από το ραντεβού με τον Πέρεθ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση