GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πανικός στο Υπουργείο, διασκέδαση στην ταράτσα!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ Αναζητάτε μια...όαση δροσιάς;Θέλετε να γελάσετε μέχρι δακρύων με μια γερή κωμωδία; Τότε τρέξτ...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ
Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ
Αναζητάτε μια...όαση δροσιάς;Θέλετε να γελάσετε μέχρι δακρύων με μια γερή κωμωδία; Τότε τρέξτε στην ταράτσα του«Λαμπέτη»-ναι,το θερινό,υπέροχο «Λαμπέτη» που είχε μείνει κλειστό για καιρό,άνοιξε ξανά κι ανακαινίστηκε-για να απολαύσετε την ευφρόσυνη και δυνατή παράσταση που έστησε με κέφι ο Βασίλης Θωμόπουλος. Η κωμωδία «Πανικός στο υπουργείο» των Jean Franco-Guillaume Melanie διασκευασμένη με μεράκι από τον Δημήτρη Αποστόλου-την έφερε στα καθ’ημας με καυστική κριτική στην πολιτική και όχι μόνο επικαιρότητα- έχει ανέβει ευφάνταστα στην ταράτσα του «Λαμπέτη»
ΠΑΜΕ ΥΠΟΘΕΣΗ
O Άκης είναι ο νέος υπουργός Παιδείας.Η Nίκη είναι η πιστή του συνεργάτης και διευθύντρια του υπουργείου. Είναι χωρισμένη με τον πατέρα της κόρης της Σάρας , που έχει αναθρέψει μόνη της. Αλλά η Σάρα είναι στην ηλικία που θέλει να είναι ανεξάρτητη… Η Νίκη απογοητευμένη από τους άντρες , δεν έχει εδώ και χρόνια καμία περιπέτεια, αντίθετα με τον ερωτιάρη πατέρα της Κώστα και τον ερωτοχτυπημένο υπουργό που προσπαθεί να κρυφτεί από την γυναίκα του! Ο κόσμος της είναι το υπουργείο : εκεί ζει, εκεί υπολογίζει να εγκαταστήσει την κόρη της , εκεί κυκλοφορεί και ο πατέρας της! Η Νίκη πνίγεται…Η εμφάνιση του Γιαννάκη -που εργάζεται στο υπουργείο- στην ζωή της, θα διαλύσει στην στιγμή τον μικρό της κόσμο…Μια σειρά από μυστικά και ψέματα τους μπλέκουν σε ένα απίστευτο γαϊτανάκι και οι ανατροπές δίνουν και παίρνουν μέχρι και το τελευταίο λεπτό,μέσα από τρελές καταστάσεις.
ΣΤΗΝ εύρυθμη αλλά και ξεκαρδιστική παράσταση που έφτιαξε ο Βασίλης Θωμόπουλος θαυμάζουμε για άλλη μια φορά την υποκριτική δεινότητα της Μαριάννας Τουμασάτου στην κωμωδία Η εξαιρετική ηθοποιός “γίνεται” η κομψή,δυναμική,αλλά και δαιμόνια εργασιομανής διευθύντρια του Υπουργού Παιδείας που βρίσκει λύσεις για όλα και που όταν τελικά βρίσκει τον έρωτα “ανθίζει” ξανά.Οι σκηνές που μονολογεί φωτισμένη από ένα προβολέα και αποκόβεται από τους άλλους,είναι χάρμα οφθαλμών και η συγκίνησή της “περνά”ακόμα και στην τελευταία σειρά της πλατείας. Τι ταλαντούχο πλάσμα.Πλάι της…δίνει ρέστα ο ευθύβολος και αξιοζήλευτα άμεσος Μάριος Αθανασίου,που η τριβή του στην κωμωδία,τον έχει εξελίξει εντυπωσιακότατα.Ο Υπουργός του είναι έξοχος. “Σαρώνει”τη σκηνή με κέφι και απολαμβάνει την επαφή του με το κοινό και τους καλούς του συναδέλφους-με την Τουμασάτου …κόβουν και ράβουν!
ΓΙΑ τον πολυαγαπημένο Κώστα Βουτσά που έχει κάψει πολλά χιλιόμετρα στο σανίδι και που συνεχίζει να το κάνει με ενέργεια και πάθος,τι να πρωτογράψει κανείς;Ο Κώστας του,έχει γερές δόσεις …Κώστα Βουτσά και το κλείσιμο του ματιού στο κοινό με δικές του ατάκες από ταινίες -“Κατίνα σαλαμάκι”,“Ψου-γείτσες-στω” φέρνει θερμό χειροκρότημα.Υπέροχος Κύριος.Πάντα πολύτιμος και ακριβός!
ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΣ στο ρόλο του Γιαννάκη ο Ορφέας Παπαδόπουλος, καίρια στο ρόλο της πρώην συζύγου του Υπουργού η Άννα Μενενάκου και εύστοχη στο ρόλο της Νίκης, η πρωτοεμφανιζόμενη Στέλλα Κοσμοπούλου-.Να πάτε άμεσα στην ταράτσα του Λαμπέτη και θα γελάσετε πολύ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση