GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσίπρας: Ήρθε η ώρα να χτυπήσουμε το χέρι στο τραπέζι και να ξηλώσουμε τις παθογένειες του παρελθόντος - ΒΙΝΤΕΟ

"Ήρθε η ώρα να χτυπήσουμε το χέρι στο τραπέζι και να ξηλώσουμε τις παθογένειες του παρελθόντος. Είναι χρέος μας απέναντι στου...

"Ήρθε η ώρα να χτυπήσουμε το χέρι στο τραπέζι και να ξηλώσουμε τις παθογένειες του παρελθόντος. Είναι χρέος μας απέναντι στους νεκρούς μας, αλλά είναι και χρέος μας απέναντι στις επόμενες γενιές. Τίποτα δεν πρόκειται να κουκουλωθεί εν ονόματι οποιασδήποτε σκοπιμότητας", ανέφερε ο Πρωθυπουργός από το Λαύριο, μετά το τέλος της ευρείας σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε για τις πυρκαγιές.

"Οι κατά καιρούς κυβερνήσεις δεν πόνταραν στην λύση αλλά στην λήθη. Σήμερα δεν θα πάμε ούτε βήμα παρακάτω με οδηγό τη λήθη", τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.

"Οι περιοχές που έχουν πληγεί θα ανοικοδομηθούν άμεσα αλλά σε νέα βάση. Με νομιμότητα και σεβασμό στο περιβάλλον. Χρειάζεται ισχυρή πολιτική βούληση αλλά και έμπρακτη στήριξη της κάθε αρμόδιας αρχής. Αλλά πάνω απ’ όλα χρειάζεται η στήριξη των κατοίκων της περιοχής. Αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας", ανέφερε ο Πρωθυπουργός, ανακοινώνοντας την άμεση κατεδάφιση 3200 αυθαιρέτων σε όλη τη χώρα.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση