GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαράια Κάρεϊ, Κριστίνα Αγκιλέρα και Κάνιε Γουέστ ποζάρουν με τα παιδιά τους - ΦΩΤΟ

Το περιοδικό Harper's Bazaar τιμά τα είδωλα της μουσικής, τα οποία ο κόσμος λατρεύει. Πώς; Mε μια σειρά από φωτογραφίες με αυτ...

Το περιοδικό Harper's Bazaar τιμά τα είδωλα της μουσικής, τα οποία ο κόσμος λατρεύει. Πώς; Mε μια σειρά από φωτογραφίες με αυτούς που οι καλλιτέχνες λατρεύουν περισσότερο στον κόσμο, δηλαδή τα παιδιά τους.

Στο τεύχος Σεπτεμβρίου του Harper's Bazaar, τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής ποζάρουν για ένα τρυφερό φωτογραφικό αφιέρωμα.

Συγκεκριμένα, ο ράπερ Κάνιε Γουέστ και οι τραγουδίστριες Μαράια Κάρεϊ και Κριστίνα Αγκιλέρα είναι κάποιοι από τους σταρ που φωτογραφίζονται μαζί με τα παιδιά τους για το αφιέρωμα της Καρίν Ρουαφέλντ «Bazaar Είδωλα 2018: Οι πρώτες οικογένειες της μουσικής».

Στο ασπρόμαυρο οικογενειακό πορτρέτο του Γουέστ, ο 41χρονος σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν ποζάρει με την 5χρονη κόρη τους, Νορθ που έχει σκαρφαλώσει στους ώμους του και τον 2χρονο γιο τους Σεντ στην αγκαλιά του.

Η Μάραια Κάρεϊ, εκθαμβωτική φωτογραφήθηκε με τα 7χρονα δίδυμα, τον γιο της Μορόκαν και την κόρη της Μονρό και το σκυλάκι της οικογένειας.

«Η οικογένεια είναι το σημαντικότερο για μένα» αναφέρει στη συνέντευξή της η τραγουδίστρια. Τα παιδιά μου με γεμίζουν τόση χαρά, καθώς αναπτύσσουν τις δικές τους μοναδικές προσωπικότητες. Ο Μορόκαν έχει μία κλίση στην τεχνολογία και η Μονρό στη μουσική. Είναι οι καλύτεροι φίλοι μεταξύ τους και αγαπώ να τους βλέπω να μεγαλώνουν».

Η Κριστίνα Αγκιλέρα ποζάρει στον φωτογραφικό φακό με τον 10χρονο γιο της Μαξ και την τρίχρονη κόρη της Σάμερ Ρέιν, που χαμογελούν στην αγκαλιά της.

«Μου αρέσει να είμαι μητέρα, να παρέχω υποστήριξη, δύναμη και έναν ασφαλή παράδεισο για τα μωρά μου και τους αγαπημένους μου, γνωρίζοντας ότι, πάνω απ’ ο,τιδήποτε άλλο είναι η πιο σημαντική αποστολή που έχω».

Ο Λάιονελ Ρίτσι με την κόρη του Νικόλ Ρίτσι, ο Μπίλι Άϊντολ και η κόρη του Μπόνι Μπλου Μπροντ και ο Στίβεν Τάιλερ των Aerosmith με την κόρη του, ηθοποιό, Λιβ Τάιλερ είναι μεταξύ των οικογενειών των superstar που φωτογραφήθηκαν για το τεύχος του Harper's Bazaar, στο εξώφυλλο του οποίου ποζάρουν ο Μπρους Σπρίνγκστιν και η κόρη του Τζέσικα Σπρίνγκστιν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση