GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεροβασίλη: Δεν με φοβίζουν οι προκλήσεις - Παπακώστα: Υπάρχει αγάπη και συμπάθεια - ΒΙΝΤΕΟ

«Η ασφάλεια και η προστασία των πολιτών αποτελεί κοινωνικό αγαθό και λαϊκό δικαίωμα. Αυτό το δικαίωμα οφείλουμε να φροντίσουμε να ...

«Η ασφάλεια και η προστασία των πολιτών αποτελεί κοινωνικό αγαθό και λαϊκό δικαίωμα. Αυτό το δικαίωμα οφείλουμε να φροντίσουμε να διασφαλίσουμε με την πολύτιμη συνεργασία όλων σας», υπογράμμισε στην ομιλία της η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη, κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής, τονίζοντας ότι «γνωρίζουμε καλά πως υπάρχουν ανοιχτά ζητήματα, όπως και προβλήματα που οξύνθηκαν στα χρόνια της κρίσης. Βούλησή μας είναι να τα αντιμετωπίσουμε άμεσα με νηφαλιότητα, συστηματικότητα και αποτελεσματικότητα».

Η κ. Γεροβασίλη σημείωσε ότι «όλοι μας ξέρουμε πως η μετάβαση στον 21ο αιώνα μάς έφερε αντιμέτωπους ως χώρα με πολύ μεγάλα προβλήματα. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός έχει αναφερθεί πολλές φορές στις προκλήσεις της αντιμετώπισης της προσφυγικής και της οικονομικής κρίσης». «Η χώρα μας, παρά την μνημονιακή στενωπό, δεν αντιμετώπισε ποτέ ως τώρα κρίση ασφάλειας. Μία απ' τις βασικές φροντίδες μας δεν μπορεί παρά να είναι η αποτροπή κάθε ανάλογης πιθανότητας», είπε, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πρόκειται για μεγάλη προσωπική πρόκληση μιας και για πρώτη φορά δύο γυναίκες αναλαμβάνουν μια τέτοια ευθύνη. Δεν με φοβίζουν οι προκλήσεις τις αντιμετωπίζω και μεθοδικά και ψύχραιμα»

Η Όλγα Γεροβασίλη υποδέχθηκε την Κατερίνα Παπακώστα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, λίγα λεπτά αφότου είχε η ίδια παραλάβει το υπουργικό χαρτοφυλάκιο από τον Πάνο Σκουρλέτη, με την ευχή να αναπτυχθούν ανάμεσά τους κώδικες επικοινωνίας για να «κάνουν αποτελεσματικά τη δουλειά τους».

Η Κατερίνα Παπακώστα δεν άφησε την έκκληση αναπάντητη, σπεύδοντας να πει ότι οι κώδικες είναι ήδη δεδομένοι, καθώς υπάρχει «αγάπη και συμπάθεια για να ανταπεξέλουμε στα καθήκοντά μας».

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση