GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ουάσιγκτον απειλεί την Άγκυρα με νέες κυρώσεις εάν δεν απελευθερώσει τον πάστορα

Οι ΗΠΑ διαμηνύουν στην Τουρκία πως σχεδιάζουν να επιβάλουν πρόσθετες κυρώσεις αν δεν απελευθερωθεί σύντομα ο Αμερικανός πάστορας Ά...

Οι ΗΠΑ διαμηνύουν στην Τουρκία πως σχεδιάζουν να επιβάλουν πρόσθετες κυρώσεις αν δεν απελευθερωθεί σύντομα ο Αμερικανός πάστορας Άντριου Μπράνσον, η υπόθεση κράτησης του οποίου υπήρξε η αφορμή για την κλιμάκωση της έντασης ανάμεσα στις δύο χώρες.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Στίβεν Μνούτσιν, στη διάρκεια συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου υπό τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, υπογράμμισε ότι «έχουμε επιπλέον μέτρα, τα οποία σχεδιάζουμε να λάβουμε, εάν δεν τον αφήσουν σύντομα ελεύθερο».

Υπενθυμίζεται ότι ο Άντριου Μπράνσον, με καταγωγή από τη Βόρεια Καρολίνα, συνελήφθη τον Οκτώβριο του 2016 από τις τουρκικές Αρχές, ενώ κατηγορείται για κατασκοπεία και «τρομοκρατική» δραστηριότητα και έχει τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Πηγή: enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση