GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε ύφεση η φωτιά στην Κέρκυρα - Επέστρεψαν στα σπίτια τους οι κάτοικοι

Σε πλήρη ύφεση βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι σε δασική έκταση βορειοδυτικά της Κέρκυρας και εξαιτίας της οποίας ...

Σε πλήρη ύφεση βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι σε δασική έκταση βορειοδυτικά της Κέρκυρας και εξαιτίας της οποίας εκκενώθηκε η περιοχή και απομακρύνθηκαν από τα σπίτια τους οι 110 κάτοικοι του χωριού Ραχτάδες.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πύραρχος Ανδρέας Ρίζος, από την πύρινη λαίλαπα τυλίχτηκαν στις φλόγες περισσότερα από 100 στρέμματα χορτολιβαδικής γης, ενώ πριν από λίγο δόθηκε σε κυκλοφορία και ο οδικός περιφερειακός δρόμος.

Χάρη στην άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, των εναέριων δυνάμεων με καναντέρ και πεζετέλ και της εθελοντικής προσπάθειας που έγινε, η φωτιά οριοθετήθηκε πριν πέσει η νύχτα και οι ζημιές περιορίστηκαν μόνο σε αγροτολιβαδικές εκτάσεις, ενώ οι κάτοικοι των Ραχτάδων επέστρεψαν στα σπίτια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση