GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γ. ΚΑΠΑΚΗΣ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ο θλιβερός πρωταγωνιστής της εθνικής τραγωδίας...

Konstantinos Loukopoulos   Τον γνωρίζετε; Τον είδατε καθόλου από την τραγική Δευτέρα 23 Ιουλίου; Είναι ο ΓΓ Πολιτικής Προστασίας εκλε...

Τον γνωρίζετε; Τον είδατε καθόλου από την τραγική Δευτέρα 23 Ιουλίου;
Είναι ο ΓΓ Πολιτικής Προστασίας εκλεκτός του κ. Τόσκα κ. Γιάννης Καπάκης, αρχιπύραρχος ε.α., μέλος της κίνησης ιδεών «Πράττω" Κίνηση Ιδεών & Δράσης» του Νίκου Κοτζιά και δημοτικός σύμβουλος Άνδρου.
Η διαχείριση της πυρκαγιάς από τον κ. Καπάκη ίσως θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική, δεδομένου ότι ο ίδιος προέρχεται από τον χώρο της Πυροσβεστικής, αν και σύμφωνα με το βιογραφικό του απασχολήθηκε κυρίως σε θέσεις Δημοσίων Σχέσεων, Εκδόσεων και Επικοινωνίας. Ο κ. Καπάκης έχει υπηρετήσει επίσης στην Ειδική Μονάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών (ΕΜΑΚ), στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και, τελευταία, ως διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ερμούπολης (Σύρος) έχοντας την ευθύνη της πυροπροστασίας όλων των νησιών των Κυκλάδων (τα οποία δεν έχουν δάση και δεν κινδυνεύουν από δασικές πυρκαγιές).
(Πληροφορίες από το inisdestory του Τάσου Τέλογλου. Άκρως ενδιαφέρουσες αναλύσεις και άρθρα Συγχαρτήρια στους Δ.Ξενάκη και της Τ Καραπαναγιλωτη για το site αυτό)

3 σχόλια

  1. 1ον. πχ. Το "ΠΡΑΤΤΩ" ΕΙΝΑΙ ... ΜΚΟ! ΝΑ ΤΟ ΛΕΤΑΙ!!!

    2ον. Ο "ΣΥΡΙΖΑ" ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ "ΣΥΜΠΡΑΞΗ" ΠΟΛΛΩΝ ΜΚΟ ΜΑΖΙ (ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟ!!!)!!!

    Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ... ΜΚΟ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τελικα ολοι φταινε εκτος απ αυτον που εβαλε την φωτια ρε θα μας πειτε πως μπηκε η φωτια κατ τα αλλα το ξερουμε φταιει η κυβερνηση αυριο θα φταιει μια αλλη κυβερνηση οι εμπριστες και οι αυθερετουχοι θα φτανε καποια στιγμη????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝOΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
    ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση