GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στις Κυκλάδες για διακοπές ο Μικ Τζάγκερ – Μετά την Τήνο πήγε στην Αντίπαρο

Τις πανέμορφες Κυκλάδες επέλεξε για τις διακοπές του φέτος ο θρύλος της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, Μικ Τζάγκερ! Ο 75χρονος μουσικ...

Τις πανέμορφες Κυκλάδες επέλεξε για τις διακοπές του φέτος ο θρύλος της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, Μικ Τζάγκερ!

Ο 75χρονος μουσικός, στιχουργός, συνθέτης, τραγουδιστής και ιδρυτικό μέλος τoυ μυθικού ροκ συγκροτήματος Rolling Stones, εθεάθη πριν από λίγες ημέρες να γευματίζει μαζί με την παρέα του σε ορεινό χωριό της Τήνου!

Οι θαμώνες τον αναγνώρισαν αμέσως και ο διάσημος καλλιτέχνης ήταν μαζί τους ευγενικός, καλοδιάθετος και επικοινωνιακός κάνοντας χιούμορ!

Οι ήσυχες διακοπές του, καθώς απ΄ότι φαίνεται προτιμά γαλήνιους προορισμούς του Κυκλαδίτικου νησιωτικού συμπλέγματος, συνεχίζονται αυτές τις ημέρες στην Αντίπαρο. Εκεί φιλοξενείται σε σπίτι που έχει νοικιάσει Έλληνας επιχειρηματίας. Στο νησί της Αντιπάρου το οποίο αποτέλεσε επόμενο σταθμό διακοπών για τον γερόλυκο της ροκ, έφθασε από την Τήνο με ιδιωτικό ταχύπλοο σκάφος.

Μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και αποζητώντας την ιδιωτικότητα, ο σταρ της ροκ απολαμβάνει τις ομορφιές της Αντιπάρου, όπως τόσοι άλλοι διάσημοι αστέρες της διεθνούς showbiz που κάθε καλοκαίρι την επισκέπτονται σταθερά εδώ και χρόνια!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση