GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κλείδωσε τη γιαγιά του σε κλουβί για να κάνει μεταγραφή η ομάδα του - ΦΩΤΟ

Πρωτοφανής ενέργεια οπαδού στην Αγγλία. Έβαλε τη γιαγιά του στο κλουβί, για να "πιέσει" την ομάδα του να κάνει μεταγραφή...

Πρωτοφανής ενέργεια οπαδού στην Αγγλία. Έβαλε τη γιαγιά του στο κλουβί, για να "πιέσει" την ομάδα του να κάνει μεταγραφή αμυντικού και τελικά τα... κατάφερε, αφού η Ίπσουιτς απέκτησε τον Τότο Ενσιάλα.

Τον πιο ευφάνταστο τρόπο βρήκε ένας οπαδός της Ίπσουιτς, προκειμένου να αναδείξει την αγωνία του για τις καλοκαιρινές μεταγραφές της ομάδας του, αφού αποφάσισε να βάλει τη γιαγιά του σε ένα κλουβί, δημοσιεύοντας τη φωτογραφία για να «πιέσει» την κατάσταση.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός Άγγλος με σχετική ανάρτησή του στο twitter, έγραψε ότι «δεν θα αφήσω τη γιαγιά μου να βγει έξω, μέχρι να υπογράψετε κεντρικό αμυντικό», κοινοποιώντας τη φωτογραφία και στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας του.

Η ανάρτηση έγινε γρήγορα viral, με την Ίπσουιτς να παίρνει μάλιστα θέση, όταν και ολοκληρώθηκε η μετεγγραφή του κεντρικού αμυντικού, Τότο Ενσικαλά από τη Σριούσμπερι. «Δεν χαιρετίζουμε τέτοια πράγματα σε καμία περίπτωση, αλλά ήρθε η ώρα να βγάλεις τη γιαγιά σου από το κλουβί», απάντησαν αστειευόμενοι, οι διαχειριστές της σελίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση