GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιρανός ΥΠΕΞ: Οι ΗΠΑ διεξάγουν ψυχολογικό πόλεμο εναντίον του Ιράν

Για ψυχολογικό πόλεμο εναντίον της χώρας του κατηγορεί την Αμερική ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών Τζαβάντ Ζαρίφ, ο οποίος σύμφωνα με...

Για ψυχολογικό πόλεμο εναντίον της χώρας του κατηγορεί την Αμερική ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών Τζαβάντ Ζαρίφ, ο οποίος σύμφωνα με το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Tasnim, δήλωσε ότι: «[Η Αμερική] εστιάζει σε έναν ψυχολογικό πόλεμο εναντίον του Ιράν και των επιχειρηματικών εταίρων του» και πρόσθεσε: «Αφότου ο Τραμπ ανακοίνωσε την αποχώρηση από την πυρηνική συμφωνία, η Αμερική δεν μπόρεσε να επιτύχει τους σκοπούς της».

Η Ουάσινγκτον επιδιώκει να αναγκάσει την Τεχεράνη να τερματίσει το πυρηνικό πρόγραμμά της και την υποστήριξη που παρέχει σε οργανώσεις μαχητών στη Συρία και στο Ιράκ.

Ο Ζαρίφ είπε ακόμη πως η πυρηνική συμφωνία έχει οδηγήσει σε πολιτική διαμάχη στο εσωτερικό του Ιράν.

«Υπάρχουν ορισμένοι στη χώρα που, αντί να προετοιμάζουν το έδαφος για την εκμετάλλευση των ευκαιριών που δημιουργήθηκαν από την πυρηνική συμφωνία, επιλέγουν μια πολιτική μάχη», είπε ο Ζαρίφ, σύμφωνα με το ISNA. «Και αυτή η πολιτική μάχη οδήγησε στην απελπισία και στην απογοήτευση.»

Πηγή: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση