GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τζανακόπουλος: Κινητοποιήσαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε τον κρατικό μηχανισμό - ΒΙΝΤΕΟ

Για τις φονικές πυρκαγιές που έπληξαν την ανατολική Αττική, τα θύματα αλλά και την πορεία του κυβερνητικού έργου μίλησε στο κεντρι...

Για τις φονικές πυρκαγιές που έπληξαν την ανατολική Αττική, τα θύματα αλλά και την πορεία του κυβερνητικού έργου μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Ο υπουργός Επικρατείας,αναφερόμενος στις πρώτες δηλώσεις του το βράδυ που ξέσπασε η πύρινη λαίλαπα όπου έκανε λόγο για περισσότερους από 20 νεκρούς, επεσήμανε ότι η συνέντευξη δόθηκε για τις πρώτες απαντήσεις ενώ σχολίασε ότι το ζήτημα των ευθυνών θα απασχολήσει τη Δικαιοσύνη.

Υπογράμμισε ότι δεν μπορεί να κάνει εκτιμήσεις με βάση το ρεπορτάζ ή τις μαρτυρίες δημοσιογράφων. "Με απασχολεί αν η κυβέρνηση έπραξε όσα μπορούσε να κάνει" τόνισε ο κ. Τζανακόπουλος ο οποίος πρόσθεσε ότι "σε πάρα πολύ δύσκολες συνθήκες δώσαμε μια μάχη. Κινητοποιήσαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε τον κρατικό μηχανισμό".

Και επανέλαβε ότι η διαδικασία απόδοσης ευθυνών δεν μπορεί να γίνει στη βάση επιμέρους μαρτυριών ούτε στη βάση του ρεπορτάζ. Επίσης, δεσμεύθηκε ότι η κυβέρνηση θα δώσει τέλος στις οικιστικές στρεβλώσεις.

Ερωτώμενος σχετικά με ενδεχόμενο ανασχηματισμό, απέφυγε να απαντήσει τονίζοντας ότι αυτό είναι προνόμιο του πρωθυπουργού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση