GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λουκέρνη - Εκτός ο Νάτχο

Την αποστολή του Ολυμπιακού για τον αυριανό αγώνα με τη Λουκέρνη, στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου ...

Την αποστολή του Ολυμπιακού για τον αυριανό αγώνα με τη Λουκέρνη, στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League ανακοίνωσε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Εκτός είναι ο Μπίμπρας Νάτχο, ο οποίος αποκτήθηκε πριν από λίγες μέρες και δεν πρόλαβε να προπονηθεί καλά-καλά με τους νέους του συμπαίκτες στο Ρέντη.

Ο διεθνής Ισραηλινός μέσος αναμένεται να είναι στους «εκλεκτούς» για την Ελβετία σε μία εβδομάδα, όπου ελπίζουν οι ερυθρόλευκοι να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στα πλέι οφ της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης της UEFΑ.

Αναλυτικά η 19μελής αποστολή του Ολυμπιακού:

Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Τσιμίκας, Βούκοβιτς, Χατζισαφί, Τοροσίδης, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Ανδρούτσος, Φετφατζίδης, Χριστοδουλόπουλος, Βρουσάι, Ποντένσε, Γκερέρο, Ανσαριφάρντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση