GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιμένει και περιμένει για Κόντε ο Νταμπίζας

Συνεχίζονται οι συζητήσεις σχετικά με το θέμα του Πέδρο Κόντε ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΣ Γιάννινα. Έναν χρόνο πριν από τη λήξη...

Συνεχίζονται οι συζητήσεις σχετικά με το θέμα του Πέδρο Κόντε ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΣ Γιάννινα.

Έναν χρόνο πριν από τη λήξη του συμβολαίου του, τον Ιούνιο του 2019, ο Ισπανός επιθυμεί να εξαργυρώσει την εξαιρετική παρουσία του στη Super League και γι αυτό οι αρχικές απαιτήσεις του για ετήσιες αποδοχές άνω των 500.000 ευρώ.

Από την άλλη, καμία ομάδα στη διάρκεια του καλοκαιριού δεν έδειξε τη διάθεση να κάνει τέτοια προσφορά στον Ισπανό στράικερ, ούτε και να πληρώσει τις 900.000 ευρώ της ρήτρας του.

Ο Νίκος Νταμπίζας γνωρίζει απόλυτα ότι οι πιθανότητες για να κατατεθεί τώρα μια τέτοια προσφορά είναι ελάχιστες. Φυσικά, το ίδιο αντιλαμβάνονται ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Χριστοβασίλης και ο Κόντε και γι' αυτό δεν διακόπτουν τις συζητήσεις.

Ωστόσο, προσδοκούν στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και διαρρέουν ότι δεν υπαναχωρούν από τις θέσεις τους.

Ο Νίκος Νταμπίζας δεν πρόκειται να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του Κόντε και του Χριστοβασίλη και περιμένει. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έχει καταθέσει την πρότασή του και αισιοδοξεί ότι στο τέλος θα γίνει αποδεκτή. Διαφορετικά, θα στραφεί σε άλλον ξένο επιθετικό.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση