GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φορτηγό ξήλωσε τα φώτα σήραγγας στα Καμένα Βούρλα - Έκλεισε για δύο ώρες η Εθνική Οδός - ΦΩΤΟ

Για δύο ώρες έμεινε κλειστή η σήραγγα που βρίσκεται στα Καμένα Βούρλα, στο 179 χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας στο ρεύμα...

Για δύο ώρες έμεινε κλειστή η σήραγγα που βρίσκεται στα Καμένα Βούρλα, στο 179 χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας στο ρεύμα προς την Αθήνα.

Το περιστατικό σημειώθηκε όταν φορτηγό που μετέφερε άλλο φορτηγό, μπήκε στη σήραγγα, και ο οδηγός δεν υπολόγισε καλά το ύψος με αποτέλεσμα να παρασύρει και να καταστρέψει τα περισσότερα από τα φώτα της σήραγγας, που έχει μήκος 280 μέτρα.

Η άσφαλτος γέμισε γυαλιά, τα φώτα υπέστησαν σοβαρές ζημιές και αιωρούνταν από την οροφή, καθιστώντας βέβαια επικίνδυνη την διέλευση των οχημάτων.

Το ατύχημα έγινε γρήγορα αντιληπτό από τους υπάλληλους της Νέας Οδού που έσπευσαν στο σημείο, ενώ ταυτόχρονα ενημερώθηκε η Αστυνομία. Η κυκλοφορία διακόπηκε αμέσως και η κίνηση των οχημάτων προς την Αθήνα γινόταν μέσω παρακαμπτηρίου από τα Καμένα Βούρλα.

Από το ατύχημα δεν τραυματίστηκε ούτε ο οδηγός του φορτηγού αλλά ούτε και κάποιος άλλος αφού την ώρα εκείνη δεν κινούνταν άλλο αυτοκίνητο κοντά στο φορτηγό. Το Α' Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό.

Δείτε τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση