GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεταγραφή-έκπληξη για την ΑΕΚ με Γιαννιώτα

Παίκτης της ΑΕΚ πρέπει να θεωρείται ο Γιάννης Γιαννιώτας! Ο Έλληνας εξτρέμ έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και η Ένωση έσπευσε ...

Παίκτης της ΑΕΚ πρέπει να θεωρείται ο Γιάννης Γιαννιώτας! Ο Έλληνας εξτρέμ έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και η Ένωση έσπευσε να τον κάνει δικό της.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής δεν στέριωσε στους ερυθρόλευκους και από τη στιγμή που δεν βρισκόταν ούτε φέτος στα πλάνα του νέου προπονητή της ομάδας, Πέδρο Μαρτίνς, έλυσε το συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες. Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, ο διεθνής Έλληνας άσος συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον δικέφαλο.

Αξίζει, πάντως, να τονιστεί ότι η απόκτηση του Γιαννιώτα δεν συνδέεται με τις δύο άλλες κινήσεις που «παλεύουν» να ολοκληρώσουν οι κιτρινόμαυροι από το εξωτερικό, δηλαδή αυτή του εξτρέμ και του χαφ, αλλά εντάσσεται στο πλαίσιο απόκτησης Ελλήνων ποδοσφαιριστών, τους οποίους έχουν πάντα στο ραντάρ τους οι άνθρωποι της ομάδας.

Ειδικά, μάλιστα, για την περίπτωση του Γιαννιώτα υπάρχει η εκτίμηση πως μέχρι τώρα δεν έχει πάρει αρκετές ευκαιρίες, ώστε να δείξει την ποδοσφαιρική του αξία. Ο ταλαντούχος ακραίος επιθετικός προέρχεται από γεμάτη σεζόν στην Ισπανία, όπου με 25 συμμετοχές, 2 γκολ και 3 ασίστ βοήθησε τη Βαγιαδολίδ να ανέβει στην Primera Division.

Εξίσου καλά τα πήγε, όμως, ο Γιαννιώτας και στην Κύπρο με 13 γκολ και 7 ασίστ σε 60 συμμετοχές με τον ΑΠΟΕΛ, ενώ στα συν της μεταγραφής θεωρείται και το γεγονός ότι είναι κιτρινόμαυρων αισθημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση