GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δήμαρχος Ριζούντας: Θεέ μου, βοήθα μας, πνιγόμαστε - ΒΙΝΤΕΟ

Σαρωτικές πλημμύρες στην Ριζούντα της βορειοανατολικής Τουρκίας προκάλεσαν οι καταρρακτώδεις βροχοπτώσεις που πλήττουν την περιοχή...

Σαρωτικές πλημμύρες στην Ριζούντα της βορειοανατολικής Τουρκίας προκάλεσαν οι καταρρακτώδεις βροχοπτώσεις που πλήττουν την περιοχή από το πρωί της Τετάρτης.

Ορμητικοί χείμαρροι λάσπης παρέσυραν τα πάντα στο πέρασμά τους, ενώ τα σωστικά συνεργεία απεγκλώβισαν δεκάδες εγκλωβισμένους από τα σπίτια και τα αυτοκίνητά τους, όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία, Μαρία Ζαχαράκη.

Ενδεικτικές της κατάστασης είναι οι δηλώσεις του δημάρχου: «Πρώτη φορά συμβαίνει τέτοια καταστροφή. Είμαστε σε πολύ δύσκολη κατάσταση». Μάλιστα σε ανάρτησή του στο twitter, έγραψε: «Θεέ μου, βοήθα μας, πνιγόμαστε!».

Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχουν αναφερθεί θύματα από τις καταστροφικές πλημμύρες. Ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ενημερώνεται διαρκώς για την κατάσταση που επικρατεί στη Ριζούντα, καθώς αποτελεί τον τόπο καταγωγής του.

Δείτε το βίντεο που μεταδίδει στην ιστοσελίδα της η εφημερίδα Τζουμχουριέτ:

Πηγή: ant1news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση