GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ (στο Βερολίνο)! Χρυσό η Στεφανίδη, αργυρό η Κυριακοπούλου στο επί κοντώ...

Η Ελλάδα που κερδίζει! Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε με άλμα στα 4,85μ. η Κατερίνα Στεφανίδη στο επί κοντώ κατά την 3η ημέρα του του ευρωπ...

Η Ελλάδα που κερδίζει! Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε με άλμα στα 4,85μ. η Κατερίνα Στεφανίδη στο επί κοντώ κατά την 3η ημέρα του του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στίβου ανδρών - γυναικών στο Βερολίνο, όπου υπερασπίστηκε με επιτυχία τον τίτλο της από το 2016 στο Άμστερνταμ.
Η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο έκανε ρεκόρ αγώνα, κατακτώντας την κορυφή της Ευρώπης. Δεύτερη η Νικόλ Κυριακοπούλου, με άλμα στα 4,80μ. Σύσσωμη η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χώρας υποκλίνεται στο μεγαλείο των δύο αθλητριών και εκφράζει συγχαρητήρια.
Ο ελληνικός θρίαμβος δεν σταματά εδώ, αφού με άλμα στα 4,80 μ. δεύτερη ήταν η Νικόλ Κυριακοπούλου, η οποία κατέκτησε το δεύτερο μετάλλιό της στη διοργάνωση, μετά το χάλκινο το 2012 στο Ελσίνκι.

Η τρίτη Ελληνίδα που συμμετείχε στον τελικό ήταν η Ελένη Πόλακ, που δεν κατάφερε να υπερβεί τα 4.30. Το χάλκινο μετάλλιο πήρε η Βρετανίδα Χόλι Μπράντσοου με 4.75μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση