GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελεύθερος για... Ολυμπιακό ο Χαραλαμπόπουλος - Δεν θα πάρει αποζημίωση από τον Παναθηναϊκό

Οι υπογραφές απομένουν για το τέλος της συνεργασίας του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου με τον Παναθηναϊκό. Οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει...

Οι υπογραφές απομένουν για το τέλος της συνεργασίας του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου με τον Παναθηναϊκό. Οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει εδώ και μέρες στο «διαζύγιο», αλλά εκκρεμούσε να αποσαφηνιστούν και οι όροι της έκδοσης αυτού.

Έπειτα από αρκετές συζητήσεις και αμοιβαίες υποχωρήσεις βρέθηκε τελικά η χρυσή τομή. Ο 21χρονος φόργουορντ θα αποχωρήσει μεν από το τριφύλλι, αλλά δίχως να αποζημιωθεί για τα εναπομείναντα έξι χρόνια του συμβολαίου του που θα του απέφεραν συνολικά κοντά στα 2 εκατ. ευρώ.

Από την άλλη, ωστόσο, δεν υπάρχει κανένας όρος στο «διαζύγιο» που να αποτρέπει τη μετακίνηση του Χαραλαμπόπουλου στον Ολυμπιακό, αλλά ούτε και κάποιο συγκεκριμένο ποσό ως αποζημίωση! Άλλωστε, οι πράσινοι δεν θέλουν να κρατούν με το ζόρι κανέναν παίκτη, μήτε να του καθορίζουν το μέλλον του από τη στιγμή που είναι ελεύθερος από εκείνους.

Κατά συνέπεια, ο διεθνής άσος, μπορεί να υπογράψει σε οποιαδήποτε ομάδα επιθυμεί, ακόμη και στους ερυθρόλευκους, οι οποίοι πάντως είναι… υπερκαλυμμένοι στις θέσεις των φόργουορντ, αλλά δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να ασχοληθούν με τον ταλαντούχο παίκτη, δεσμεύοντάς τον για το μέλλον.

Αρκετές, ωστόσο, ομάδες της Α1 (Περιστέρι, Άρης, Λαύριο, Προμηθέας) έχουν τον Χαραλαμπόπουλο στη λίστα τους, αλλά προτεραιότητα του ίδιου αυτή τη στιγμή φέρεται να είναι η εύρεση ομάδας στο εξωτερικό, όπου θα μπορεί απερίσπαστος και μακριά από κάθε «θόρυβο» να αφοσιωθεί στην καριέρα και την εξέλιξή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση