GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με μία νίκη, γλιτώνει... δύο χρόνια στρατού διεθνής άσος της Τότεναμ - ΦΩΤΟ

Αφού δεν το κατάφερε στο Μουντιάλ της Ρωσίας, βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο για να γλιτώσει την υποχρεωτική στράτευση 21 μηνών στη ...

Αφού δεν το κατάφερε στο Μουντιάλ της Ρωσίας, βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο για να γλιτώσει την υποχρεωτική στράτευση 21 μηνών στη Νότια Κορέα, με την παρουσία της εθνικής ομάδας της χώρας του στον φετινό τελικό των Ασιατικών Αγώνων!

Όντας στην ηλικία των 26, ο διεθνής επιθετικός της Τότεναμ, Σον δεν έχει άλλα περιθώρια, από τη στιγμή που οφείλει να εκτίσει τη θητεία του μέχρι και τα 28. Έτσι, βρήκε... παράθυρο από τους Ασιατικούς Αγώνες, έχοντας καταφέρει να συμπεριληφθεί στο τμήμα της εθνικής ομάδας της Νοτίου Κορέας που συμμετέχει στη διοργάνωση και πλέον, βρίσκεται μία νίκη μακριά από τον… στρατό.

Μετά και το 3-1 επί του Βιετνάμ, οι Νοτιοκορεάτες περιμένουν τον νικητή του ζευγαριού Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων-Ιαπωνίας για να διεκδικήσουν το τρόπαιο και ο Σον να κερδίσει πολλά περισσότερα από έναν τίτλο, αφού θα συνεχίσει κανονικά, δίχως υποχρεωτικό διάλειμμα, την ποδοσφαιρική του καριέρα στο πρωτάθλημα της Premier League.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση