GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όχι άλλη Γενοκτονία! Πλησιάζει η ώρα για τους Τσέτες...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Την ψυχή μας και το αίμα μας...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Την ψυχή μας και το αίμα μας...
θυσιάζουμε τους εαυτούς μας για τη Συρία και τον Mπασάρ Αλ Άσαντ»

Ξεσηκωμός και διαδηλώσεις εναντίον της τριπλής αμείλικτης κατοχής -από Κούρδους, Αμερικανούς, Γάλλους κι Ισραηλινούς στρατιωτικούς συμβούλους-εκπαιδευτές-, στη βόρεια Συρία.
Οι Τσέτες (Κούρδοι) προχωρούν σε μια νέα Εθνοκάθαρση στα κατεχόμενα εδάφη της βόρειας Συρίας, που φέρνουν στη μνήμη των κατοίκων τις Γενοκτονίες που οι Τσέτες (Κούρδοι) έφεραν σε πέρας προσφέροντας υπηρεσίες μισθοφόρων πλιατσικολόγων για λογαριασμό των Οθωμανών (Αρμένιοι, Ασσύριοι, αλλά και Ελληνισμός της Μικράς Ασίας και Πόντος).

Οι κατοχικές δυνάμεις των Κούρδων στις 7 Αυγούστου προχώρησαν σε μία ακόμη προκλητική ενέργεια εναντίον των Σύρων πολιτών.
Στην Αλ Μαλικίγια (Malikiyah) οι Τσέτες (τώρα ονομάζονται Κούρδοι) φονιάδες-εκτελεστές των Γενοκτονιών Ποντίων, Ασσυρίων, Αρμενίων και του Ελληνισμού της Μικράς Ασίας έκλεισαν τα Σχολεία και τις εκκλησίες των Αρμενίων, Ασσυρίων και Ελληνορθόδοξων Χριστιανών που λειτουργούσαν στα κατεχόμενα Συριακά εδάφη με χρηματοδότηση των Χριστιανικών Κοινοτήτων κι ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ τη διδασκαλία γλώσσας και του προγράμματος σπουδών τους.
Στο συγκλονιστικό βίντεο που ακολουθεί και μεταδόθηκε ζωντανά σε απευθείας μετάδοση στο διαδίκτυο, η χθεσινή εξέγερση των κατοίκων που αψηφώντας τις κατοχικές δυνάμεις έσπασαν τις αλυσίδες που σφράγισαν τα ιδρύματά τους, εισήλθαν στους εσωτερικούς απαγορευμένους χώρους, προσκύνησαν στην Παναγιά και κραύγαζαν:  «Την ψυχή μας και το αίμα μας... θυσιάζουμε τους εαυτούς μας για τη Συρία και τον Mπασάρ Αλ Άσαντ».
Στο σχετικό βίντεο παρακολουθούμε τους εκπροσώπους των Χριστιανικών Κοινοτήτων να επισημαίνουν:
«Δεν θα επιτρέψουμε μία ακόμη Γενοκτονία Χριστιανών στη Συριακή Πατρίδα και τη Μέση Ανατολή. Είμαστε Αραμαίοι [αραμαϊκή εθνότητα που μιλούν τη γλώσσα του Ιησού], Ασσύριοι, Αρμένιοι, Άραβες Ορθόδοξοι... μα πάνω απ' όλα είμαστε Σύροι κι η Πατρίδα μας είναι η Συρία!
Έχουμε τη γλώσσα μας, πατάμε στη δική μας γη, τη γη των προγόνων μας κι έτσι θα είναι για τα παιδιά μας. Έτσι θα είναι για χιλιάδες και χιλιάδες χρόνια και για πάντα.
Καλούμε να έρθει για την απελευθέρωσή μας τον Στρατό της Συρίας, για να προστατεύσει τις εκκλησίες μας, τα σπίτια μας από τους εισβολείς, από την παρουσία ξένων στο χώμα μας»
Αλήθεια... ο Βαρθολομαίος, ο Ιερώνυμος κι ο κύριος Κοτζιάς που εσχάτως με αφορμή τους κακούς Ρώσους κατασκόπους μας δήλωσε ότι ανησυχεί για τους Ορθοδόξους στη Μέση Ανατολή, έχουν κάνει μία έστω υποκριτική δήλωση για όλα αυτά;
Ο Ελληνικός λαός δεν ξεχνάει: "Τούρκος στρατιώτης σε ελληνικό έδαφος, σημαίνει επίθεση εναντίον της Συρίας"!

Έγραφε ο Γκράμσι... για τη Γενοκτονία των Αρμενίων
«Για έναν λαό, για μία φυλή, αυτό ισοδυναμεί με αργή διάλυση,
με προοδευτική εξαφάνιση των διεθνών δεσμεύσεων,
με την παράδοση στους ανήμπορους εαυτούς μας»
Antonio Gramsci, για τη Γενοκτονία των Αρμενίων

Ασσύριοι: H Σφαγή Ασσυρίων... το ξεχασμένο Ολοκαύτωμα!

Πως να ξεχάσουν, πως να συγχωρήσουν;
2012... την ώρα που ο λαός της Συρίας δεχόταν την ιμπεριαλιστική επίθεση Νατοϊκών φονιάδων, μισθοφόρων από 85 χώρες του πλανήτη... αντιμετώπιζε και τους φονιάδες Τσέτες (Κούρδους) μαζί με τον "ελεύθερο συριακό στρατό", τους δολοφόνους της δύσης...

Ο Μύθος που κατασκεύασαν οι σιωνιστές για τους Κούρδους: 69ο Φεστιβάλ των Καννών, Μάης 2016, το πιο διάσημο διεθνές κινηματογραφικό γεγονός, η κορυφή της 7ης Τέχνης, ο γνωστός "πατέρας" της "αραβικής άνοιξης made in USA", ο σιωνιστής Bernard-Henri Lévy πρωταγωνίστησε με την ταινία προπαγάνδας των Κουρδικών αγώνων, των ηρωϊκών "Πεσμεργκά" (αυτοί που αντιμετωπίζουν το θάνατο)... (πηγή: "Νέα Μέση Ανατολή"... με εργαλείο τους Κούρδους!)

Dr. Bashar Al Jaafari, πρεσβευτής της Συρίας στον ΟΗΕ, προς το Συμβούλιο Ασφαλείας του οργανισμού μετά την απελευθέρωση της Γκούτα:
"Η Συρία θα απελευθερώσει όλες τις κατεχόμενες περιοχές της χώρας Ιντλίμπ, Ράκα, Αφρίν και κατεχόμενο Γκολάν"




Σχετικά:
* Η ηγεσία του κουρδικού YPG εναπόθεσε τώρα ελπίδες και στον "αντιιμπεριαλιστή" Μακρόν...
Tο «ελευθεριακό-ιμπεριαλιστικό» δόγμα των Κούρδων...
"Νέα Μέση Ανατολή"... με εργαλείο τους Κούρδους!












«Όλβιος όστις ιστορίης έσχεν μάθησιν»
Ευριπίδης, 480 - 406 π.Χ.
(Τυχερός αυτός που διδάχτηκε ιστορία)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση