GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέντε μέρες μετά την τραγωδία στη Γένοβα "εμφανίστηκαν" οι εκπρόσωποι της διαχειρίστριας εταιρείας της γέφυρας

Η Autostrade per l'Italia ανακοίνωσε σήμερα ότι υψηλόβαθμα στελέχη της θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου για να ανακοινώσουν τι...

Η Autostrade per l'Italia ανακοίνωσε σήμερα ότι υψηλόβαθμα στελέχη της θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου για να ανακοινώσουν τις πρωτοβουλίες που θα αναλάβει η ιταλική εταιρεία μετά την κατάρρευση της οδογέφυρας Μοράντι στον αυτοκινητόδρομο Α10 στη Γένοβα, στη βόρεια Ιταλία, την περασμένη Τρίτη.

Η Autostrade, που υπάγεται στον όμιλο υποδομών Atlantia, ελέγχει το τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Α10 που συνδέει τη Γένοβα με τη γαλλική μεθόριο και ως εκ τούτου βρέθηκε στο επίκεντρο της πολιτικής θύελλας που ξέσπασε μετά την κατάρρευση την Τρίτη τμήματος μήκους 200 μέτρων της οδογέφυρας στον αυτοκινητόδρομο αυτόν, προκαλώντας τον θάνατο τουλάχιστον 38 ανθρώπων.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι ο πρόεδρός της και ο γενικός διευθυντής της θα ανακοινώσουν κατά τη συνέντευξη αυτή Τύπου τις πρωτοβουλίες που θα αναλάβει η Autostrade για να υποστηρίξει τις οικογένειες των θυμάτων, των αγνοουμένων και αυτούς που απομακρύνθηκαν από τα σπίτια τους, όπως και άλλους με στόχο να βοηθηθεί η κυκλοφορία στην πόλη.

Αυτή θα είναι η πρώτη δημόσια εμφάνιση εκπροσώπων της εταιρείας από την περασμένη Τρίτη που σημειώθηκε η τραγωδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση