GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ! Εργοδοτικό σωματείο και τραμπουκισμοί στο λιμάνι του Πειραιά...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΕΝ.Ε.Δ.Ε.Π.  Πειραιάς 14 Αυγούστου 2018   Τώρα πιο αποφασιστικά, πιο οργανωμένα για τα δικαιώματά μας. Δεν λυγίζουμε. ...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΕΝ.Ε.Δ.Ε.Π. 
Πειραιάς 14 Αυγούστου 2018 
 Τώρα πιο αποφασιστικά, πιο οργανωμένα για τα δικαιώματά μας.
Δεν λυγίζουμε.
Συνάδελφοι,
Ενώ είναι σε εξέλιξη η διαδικασία διεκδίκησης από το σωματείο μας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας για όλους τους εργαζόμενους στο λιμάνι του Πειραιά, η εργοδοσία κινητοποιεί τους μηχανισμούς της ενάντια στον αγώνα μας. Στα πλαίσια αυτά στήνει εργοδοτικό σωματείο και χρησιμοποιεί τους μπράβους της σαν τον Παπαδόγγονα Βασίλη που επιτέθηκε και χτύπησε τον πρόεδρο του σωματείου μας την ώρα που αυτός ενημέρωνε τους εργαζόμενους για τις εξελίξεις. Δηλώνουμε στην εργοδοσία και στα τσιράκια της ότι δεν θα ανεχτούμε τους σχεδιασμούς και τους μηχανισμούς της στο χώρο του λιμανιού.
Τους μπράβους και τους τραμπούκους θα τους πάρει «το κύμα» της οργανωμένης πάλης για τα δίκια μας. Όλοι τώρα συσπειρωμένοι στο σωματείο μας πιο αποφασιστικά, πιο οργανωμένα για:
--Υπογραφή ΣΣΕ με αυξήσεις για όλους τους εργαζόμενους.
-- Ένταξη στα Βαρέα και Ανθυγιεινά. Να σταματήσει ο εμπαιγμός των εργαζομένων απ’ την πολιτική ηγεσία και την εργοδοσία.
--6μελής πόστα.
--Μετατροπή όλων των συμβάσεων σε πλήρους απασχόλησης και αορίστου χρόνου.
--Σύσταση Επιτροπής Υγιεινής και Ασφάλειας. 
--Διασφάλιση των όρων υγιεινής και ασφάλειας – Αναγνώριση των επαγγελματικών ασθενειών.
Συνάδελφοι, η εργοδοσία φοβάται. Παίρνει τα μέτρα της. Παίρνουμε κι εμείς τα δικά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση