GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τη Ζάκυνθο επισκέπτεται ο Μητσοτάκης για τη γιορτή του Αγίου Διονυσίου

Στην Ζάκυνθο, θα βρεθεί σήμερα Παρασκευή, ανήμερα της εορτής του Αγίου Διονυσίου, ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμέν...

Στην Ζάκυνθο, θα βρεθεί σήμερα Παρασκευή, ανήμερα της εορτής του Αγίου Διονυσίου, ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να συμμετάσχει στις θρησκευτικές τελετές για τον πολιούχο του νησιού.

Μαζί με τον κ. Μητσοτάκη θα βρεθούν στη Ζάκυνθο, ο γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, Λευτέρης Αυγενάκης και ο υπεύθυνος για τα Ιόνια Νησιά - Τομεάρχης Υγείας, Βασίλης Οικονόμου.

Ο κ. Μητσοτάκης, μαζί με στελέχη της τοπικής ΝΟΔΕ, θα επισκεφθεί το Βυζαντινό Μουσείο, την Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου και το Λιμεναρχείο του νησιού.

Το απόγευμα ο Πρόεδρος της ΝΔ θα επισκεφτεί έκθεση τοπικών προϊόντων και στη συνέχεια θα δώσει το «παρών» στην Λιτανεία του Σεπτού Σκηνώματος του Αγίου Διονυσίου.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση