GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανατροπή στην υπόθεση του ζευγαριού από τη Βρετανία που πέθανε με λίγες ώρες διαφορά - ΦΩΤΟ

Με ώρες διαφορά έφυγαν από τη ζωή η 63χρονη Σούζαν Κούπερ και ο 69χρονος Τζον που βρίσκονταν σε διακοπές σε ξενοδοχείο της πόλης Χ...

Με ώρες διαφορά έφυγαν από τη ζωή η 63χρονη Σούζαν Κούπερ και ο 69χρονος Τζον που βρίσκονταν σε διακοπές σε ξενοδοχείο της πόλης Χουργκάντα στην Αίγυπτο.

Πρώτος έφυγε ο άνδρας που υπέστη καρδιακό επεισόδιο., ενώ λίγες ώρες αργότερα η Σούζαν Κούπερ δεν άντεξε τον πόνο καιέφυγε και εκείνη από τη ζωή.

Ωστόσο, τώρα έρχονται στο φως της δημοσιότητας καταγγελίες σύμφωνα με τις οποίες τουλάχιστον άλλοι 40 τουρίστες που διαμένουν στο ίδιο ξενοδοχείο νόσησαν έπειτα από οξεία τροφική δηλητηρίαση.

Η Thomas Cook αποσύρει 300 πελάτες της από το ξενοδοχειακό κατάλυμα καθώς όσοι επιστρέφουν διαμαρτύρονται ότι είναι βαριά άρρωστοι και δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους.

Εκπρόσωπος της Thomas Cook δεν σχολίασε τη φήμη για τροφική δηλητηρίαση.

Ωστόσο, οι συγγενείς του άτυχου ζεύγους των Κούπερ δίνουν μία άλλη πτυχή της υπόθεσης κάνοντας λόγο ότι ο θάνατός τους δεν οφείλεται σε καρδιακό επεισόδιο ή στη "θλίψη" αλλά σε δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα ή τροφική δηλητηρίαση.

Άλλη μία επισκέπτρια δήλωσε ότι άλλοι 40 τουρίστες αρρώστησαν μέσα στην εβδομάδα κατά τη διαμονή τους στο ίδιο κατάλυμα. Όπως είπε η Άλισον Κόουπ στο BBC Radio4: "Τουλάχιστον 40 άτομα αρρώστησαν με συμπτώματα διάρροιας, αδιαθεσίας και αδυναμίας αλλά η Thomas Cook τηρεί σιγήν ιχθύος. Νομίζω ότι ήταν το φαγητό, ήταν πολύ κακής ποιότητας, ήταν σχεδόν ωμό και άψητο και πολλοί αρρώστησαν. Υπήρξε προβλημα και τώρα η Thomas Cook αρχισε να το διαχειρίζεται σωστά, Δεν γνωρίζω τις αιτίες θανάτου των ανθρώπων που πέθαναν".

Η ίδια είπε ότι η ταξιδιωτική εταιρεία έλαβε σοβαρά υπόψιν της τα προβλήματα μόνο μετά τον διπλό θάνατο: "Αφού δεν έκαναν τίποτα, ξαφνικά ανέλαβαν δράση και το γεγονός ότι έστειλαν τόσους προϊσταμένους ε4δώ δεν ήταν έκπληξη".

Άλλος Βρετανός ανέφερε στην Daily Mai ότι η 16χρονη κόρη του ακόμη δεν έχει συνέλθει από την τροφική δηλητηρίαση που υπέστη την προηγούμενη βδομάδα διαμένοντας εκεί".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση