GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιστρέφει στην Ευρώπη ο Μάρκους Μπεργκ; - Ποια ομάδα ενδιαφέρεται για την απόκτησή του

Διεθνές μέσο ενημέρωσης υποστηρίζει πως ευρωπαϊκή ομάδα έχει στο «στόχαστρό» της τον πρώην επιθετικό του Παναθηναϊκού Μάρκους Μπερ...

Διεθνές μέσο ενημέρωσης υποστηρίζει πως ευρωπαϊκή ομάδα έχει στο «στόχαστρό» της τον πρώην επιθετικό του Παναθηναϊκού Μάρκους Μπεργκ και βρίσκεται σε συζητήσεις με την Αλ Αΐν για την απόκτησή του.

Συγκεκριμένα, η τούρκικη ιστοσελίδα «haberturk» υποστηρίζει πως η Γκιόζτεπε έχει ήδη ξεκινήσει επαφές τόσο με την πλευρά του 32χρονου ποδοσφαιριστή όσο και με εκείνη του συλλόγου από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με τον οποίον και δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2019.

Μάλιστα, το δημοσίευμα υποστηρίζει πως οι Τούρκοι ενδιαφέρονται πολύ «ζεστά» για τον διεθνή Σουηδό άσο, καθώς επιθυμούν να ενισχύσουν την επίθεσή τους.

Οι πρώτες συζητήσεις ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές φέρονται να έβαλαν την υπόθεση σε καλό… δρόμο και η έκβασή της αναμένεται να κριθεί μετά τον κυριακάτικο αγώνα της ομάδας της Σμύρνης με αντίπαλο τη Γαλατασαράι για το πρωτάθλημα.

Πηγή ρεπορτάζ: Filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση