GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σύλληψη άνδρα για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου

Στη σύλληψη άνδρα που εμπλέκεται σε παιδική πορνογραφία μέσω Διαδικτύου προχώρησε η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείο...

Στη σύλληψη άνδρα που εμπλέκεται σε παιδική πορνογραφία μέσω Διαδικτύου προχώρησε η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας.
Προηγήθηκε σχετική καταγγελία, στο πλαίσιο της οποίας πραγματοποιήθηκε προχθές, από κλιμάκιο αστυνομικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, έρευνα στο σπίτι του συλληφθέντος σε περιοχή της Αττικής.
Από την επιτόπια έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φορητός υπολογιστής και συσκευή κινητού τηλεφώνου, καθώς επίσης και πλήθος αρχείων υλικού πορνογραφίας ανηλίκων.
Τα κατασχεθέντα αυτά ψηφιακά πειστήρια απεστάλησαν στο αρμόδιο Τμήμα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, για περαιτέρω εργαστηριακή διερεύνηση.
Με τη δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας που σχηματίστηκε σε βάρος του, για πορνογραφία ανηλίκων μέσω Διαδικτύου, ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελία Πρωτοδικών και παραπέμφθηκε για ανάκριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση