GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ευχάριστα νέα για τον Ρονάλντο

Εξιτήριο πήρε το πρωί της Τρίτης ο Βραζιλιάνος πρώην ποδοσφαιριστής, Ρονάλντο, από την πολυκλινική Nuestra Seora del Rosario, στην...

Εξιτήριο πήρε το πρωί της Τρίτης ο Βραζιλιάνος πρώην ποδοσφαιριστής, Ρονάλντο, από την πολυκλινική Nuestra Seora del Rosario, στην Ίμπιζα, όπου βρισκόταν από την περασμένη Παρασκευή.

Το «φαινόμενο» έφυγε από το νοσοκομείο στις 11.30, σύμφωνα με πληροφορίες, από την πίσω είσοδο για να αποφύγει τα ΜΜΕ που βρίσκονταν στην είσοδο του νοσοκομείου και στον περιβάλλοντα χώρο του νοσοκομείου. Ο ίδιος διαβεβαίωσε την Κυριακή, μέσω των κοινωνικών δικτύων του, ότι η νοσηλεία του οφειλόταν σε μια ισχυρή γρίπη.

Ο Ρονάλντο εισήλθε την περασμένη Παρασκευή το απόγευμα στο Νοσοκομείο Can Misses στην Ίμπιζα, όπου είχε διαγνωσθεί πνευμονία. Ο Βραζιλιάνος ήταν στο δημόσιο νοσοκομείο μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, όταν ζήτησε να μεταφερθεί σε ιδιωτικό νοσοκομειακό κέντρο της Ίμπιθα.

Πηγή ρεπορτάζ: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση