GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δείτε τι μπορείτε να κάνετε με τα παλιά σας περιοδικά

Τα περιοδικά μπορεί να έχουν ως σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία ωστόσο μπορούν αν έχουμε φαντασία να ικανοποιήσουν και άλλες...

Τα περιοδικά μπορεί να έχουν ως σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία ωστόσο μπορούν αν έχουμε φαντασία να ικανοποιήσουν και άλλες ανάγκες μας όπως αυτές που έχουν να κάνουν με την κατασκευή.

Για να αποφύγετε να έχετε στοίβες από περιοδικά σε διάφορα σημεία του σπιτιού σας νομίζουμε ήρθε η ώρα να τα αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο.

Σας παρουσιάζουμε 5 τρόπους σύμφωνα με τους οποίους μπορείτε να ανακυκλώσετε τα παλιά σας περιοδικά.

Περιοδικά-Χαρτί περιτυλίγματος Τι και αν τα περιοδικά σας τείνουν να γίνουν τραπεζάκι του καφέ από τη στοίβα που έχει μαζευτεί στο σαλόνι σας βρείτε ένα ξεχωριστό τρόπο για να πιάσουν και τόπο. Κόψτε τις πιο ενδιαφέρουσες σελίδες τόσο χρωματικά όσο και γραφιστικά και χρησιμοποιείστε τις ως χαρτί περιτυλίγματος για μικρά δωράκια.

Περιοδικά για τις μπότες σας Διανύουμε την περίοδο που τα χειμωνιάτικα ενδύματα αλλά και υποδήματα έχουν πέσει σε χειμερία νάρκη. Το ερώτημα είναι αν τα έχουμε αποθηκεύσει με το σωστό τρόπο. Τα περιοδικά μας εξυπηρετούν και στο κομμάτι της αποθήκευσης των υποδημάτων μας. Αν έχετε ψηλές μπότες και την πρώτη φορά που πάτε να τις φορέσετε μετά από ένα καλοκαίρι στη ντουλάπα είναι στραπατσαρισμένες και το δέρμα τους έχει «σπάσει» τότε δεν έχετε κάνει σωστή αποθήκευση. Πριν τις αποχαιρετιστείτε για την περίοδο του καλοκαιριού γεμίστε τις με κομμάτια από περιοδικά έτσι ώστε να μην αφήνουν περιθώριο στο δέρμα τους να λυγίσει.

Κολάζ με περιοδικά Μια εξίσου ωραία ιδέα είναι το κολάζ από τις ενδιαφέρουσες σελίδες των περιοδικών. Ξεφυλλίστε τα περιοδικά και συλλέξτε εικόνες τους σας κεντρίζουν το ενδιαφέρον για το κολάζ σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πίνακα πάνω στον οποίο θα κολλήσετε τις φωτογραφίες σας ενώ μια άλλη ιδέα είναι να κάνετε decoupage (διαδικασία σύμφωνα με την οποία γίνεται κόλληση χαρτιού πάνω σε αντικείμενα).

Κάδρα από εξώφυλλα Αν είστε συλλέκτης παλιών περιοδικών και σας αρέσει να ταξιδεύετε με τις αναμνήσεις δεν έχετε παρά να καδράρετε μερικά από τα εξώφυλλα τους. Διαλέξτε τα αγαπημένα σας και φτιάξτε μερικά κάδρα από αυτά. Μπορείτε να επιλέξετε περιοδικά με προορισμούς που τα εξώφυλλά τους θα σας ταξιδεύουν ή ακόμα και περιοδικά μόδας για μια πιο καλλιτεχνική γωνιά στο σπίτι σας.

Σκαμπό από περιοδικά Όσο περίεργο και αν σας φαίνεται οι στοίβες των περιοδικών φλερτάρουν πολύ με την ιδέα του σκαμπό. Αν τα περιοδικά σας ξεπερνούν το μισό μέτρο στο ύψος φτιάχνετε ένα αναπαυτικό και αρκετά ιδιαίτερο σκαμπό. Βάλτε τα περιοδικά το ένα πάνω στο άλλο (απαραίτητη προϋπόθεση να έχουν το ίδιο μέγεθος) δέστε τα είτε με ιμάντες όπως στη φωτογραφία ή ακόμα και με σχοινί αρκεί να είστε σίγουροι πως δε θα λυθεί. Στο πάνω μέρος τοποθετείστε αναπαυτικό μαξιλάρι για να κάθεστε πιο άνετα. Όσο πιο καλά είναι δεμένα τα περιοδικά τόσο πιο εύκολα θα το μετακινείτε. Για περισσότερη ασφάλεια μπορείτε να κολλήσετε τα περιοδικά μεταξύ τους.

Πηγή: spirossoulis.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση