GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ - Μητέρα σκότωσε την κόρη της με τσεκούρι έπειτα από καβγά

Μία 49χρονη γυναίκα στην περιοχή των Ουραλίων στη Ρωσία κατηγορείται ότι σκότωσε με τσεκούρι την 18χρονη κόρη της, αφού τις εγκατέ...

Μία 49χρονη γυναίκα στην περιοχή των Ουραλίων στη Ρωσία κατηγορείται ότι σκότωσε με τσεκούρι την 18χρονη κόρη της, αφού τις εγκατέλειψε ο Τούρκος σύζυγός της.

Σύμφωνα με τη hurriyet, στις 14 Αυγούστου η 49χρονη ομολόγησε ότι σκότωσε τη 18χρονη κόρη της Τζούλια με ένα τσεκούρι ενώ κοιμόταν στο σπίτι τους στην πόλη Chaykovsky της επαρχίας Perm Krai.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, που επικαλείτα ρωσικά ΜΜΕ, οι εισαγγελικές Αρχές αναφέρουν ότι η δολοφονία έγινε έπειτα από έναν καβγά μεταξύ της μητέρας και της κόρης.

Η 49χρονη, που συνελήφθη στην πόλη Izhevsk, φέρεται να ήταν αμετανόητη για την αποτρόπαια πράξη της.

Φίλος της οικογένειας ανέφερε ότι η 49χρονη εργαζόταν σε διάφορες δουλειές για να μεγαλώσει τα παιδιά της, που τα εγκατέλειψε ο Τούρκος πατέρας τους μετά τον γάμο του ζευγαριού στην πόλη που γνωρίστηκαν.

Ο γιος της Τατιάνας, ο οποίος ονομάζεται Sertan Değirmenci, ικέτεψε για βοήθεια προκειμένου να οργανώσει την κηδεία της αδελφής του.

Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: hurriyetdailynews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση