GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σαντορινιός: Αναλαμβάνω την πολιτική ευθύνη μαζί με τον Πρωθυπουργό - Μπορεί κι εγώ να έχω κάνει λάθη - ΒΙΝΤΕΟ

"Κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν έγιναν λάθη στη διάρκεια αυτής της τραγωδίας, το ποια είναι αυτά τα λάθη πρέπει να αποτιμηθ...

"Κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν έγιναν λάθη στη διάρκεια αυτής της τραγωδίας, το ποια είναι αυτά τα λάθη πρέπει να αποτιμηθούν ψύχραιμα και να αποδοθούν οι ευθύνες. Αλλά να μάθουμε και από αυτά τα λάθη" παραδέχθηκε ο υφυπουργός Ναυτιλίας, Νεκτάριος Σαντορινιός, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Ο ίδιος σημείωσε ότι δεν μπορούμε να ξέρουμε ποιοι και πότε έκαναν λάθη, γι αυτό θα πρέπει να διερευνηθεί όλο το κομμάτι του συντονισμού και το εάν έκαναν λάθη οι υπηρεσίες.

Ωστόσο, υπογράμμισε ότι δεν είναι ώρα για παραιτήσεις, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Οι παραιτήσεις από τη στιγμή που δεν έχει κλείσει το θέμα δεν μπορούν να υπάρξουν. Όταν βρίσκεσαι σε μια μάχη, πρέπει να ολοκληρώσεις τη μάχη. Αν παραιτηθεί κάποιος, θα δημιουργηθεί ένα κενό που θα είναι χειρότερο και από τυχόν λάθη που έχει κάνει".

"Η μεγαλύτερη έκφραση συγγνώμης είναι η ουσιαστική ανάληψη της πολιτικής ευθύνης από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό ακέραια και το γεγονός ότι οφείλουμε ως υπουργικό συμβούλιο, ατομικά και συλλογικά να αναλάβουμε αυτές τις πολιτικές ευθύνες και να πούμε ότι μας ανήκουν " τόνισε ο υφυπουργός Ναυτιλίας, κληθείς να απαντήσεις στα περί ευθυνών για τη φονική πυρκαγιά στην ανατολική Αττική.

"Για παράδειγμα εγώ συμμετείχα στη διαδικασία διάσωσης ανθρώπων που έρχονταν στη Ραφήνα, επομένως μπορεί κι εγώ να έχω κάνει λάθη, θα τα δούμε. Από εκεί και πέρα όμως όλοι εμείς πρέπει να αναλάβουμε την πολιτική ευθύνη.

Εγώ προσωπικά, όπως μας ζήτησε ο Πρωθυπουργός, αλλά θα το έκανα και προσωπικά, αναλαμβάνω την πολιτική ευθύνη μαζί με τον Πρωθυπουργό. Εννοείται ότι θα αναλάβουμε την πολιτική ευθύνη, εμείς κυβερνάμε, την πολιτική ευθύνη δεν την έχει κάποιος άλλος".

Δείτε σε λίγο το βίντεο του ΑΝΤ1

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση