GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρώτη κούπα για την Μπαρτσελόνα με ήρωα Τερ Στέγκεν και ρεκόρ Μέσι

Με τίτλο άρχισε τη σεζόν η Μπαρτσελόνα, καθώς επικράτησε 2-1 της Σεβίλλης στον τελικό του Σούπερ Καπ που έγινε στο Μαρόκο και πήρε...

Με τίτλο άρχισε τη σεζόν η Μπαρτσελόνα, καθώς επικράτησε 2-1 της Σεβίλλης στον τελικό του Σούπερ Καπ που έγινε στο Μαρόκο και πήρε το τρόπαιο για 13η φορά στην ιστορία της.

Πικέ στο 41’ και Ντεμπελέ στο 78’ τα γκολ των νικητών, είχε προηγηθεί στο 10’ η Σεβίλλη, που όμως είδε τον Τερ Στέγκεν να αποκρούει το πέναλτι του Μπεν Γεντέρ στο 90’. Πρώτος σε τίτλους στην ιστορία του καταλανικού κλαμπ ο Λιονέλ Μέσι που έφτασε τους 33 ξεπερνώντας τους 32 του Αντρές Ινιέστα.

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Σεμέδο, Πικέ, Λενγκλέ, Μπουσκέτς, Αρτούρ (54’ Κουτίνιο), Ραφίνια (46’ Ράκιτιτς), Ντεμπελέ (85’ Βιδάλ), Μέσι, Σουάρες.

Σεβίλλη: Βάτσλικ, Κιάερ, Γκόμεθ, Μερκάδο (84’ Μπεν Γεντέρ), Ρόκε Μέσα, Μπανέγα, Εσκουδέρο, Νάβας, Βάσκεθ, Σαράμπια (70’ Βιδάλ), Μουριέλ (60’ Σίλβα).

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση