GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ολυμπιακός: Μετά τη Μπέρνλι οι μεταγραφές...

Ο Ολυμπιακός «παίζει» αύριο το ευρωπαϊκό του μέλλον απέναντι στη Μπέρνλι, στη ρεβάνς του 3-1 του «Γ. Καραϊσκάκης» με φόντο τη συμμ...

Ο Ολυμπιακός «παίζει» αύριο το ευρωπαϊκό του μέλλον απέναντι στη Μπέρνλι, στη ρεβάνς του 3-1 του «Γ. Καραϊσκάκης» με φόντο τη συμμετοχή του στους ομίλους του Europa League.

Εδώ και λίγες ώρες, οι Άγγλοι αποκάλυψαν τη «βόμβα» Γιάγια Τουρέ, με το μεταγραφικό κομμάτι, ακόμη και τέτοιου μεγάλου βεληνεκούς, να μπαίνει όμως σε δεύτερη μοίρα για τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι… ζουν και αναπνέουν για το ματς με τους «κλάρετς».

Αυτό που τονίζεται, λοιπόν, από την πειραϊκή ΠΑΕ είναι πως θα ασχοληθούν με τα μεταγραφικά θέματα, αμέσως μετά την αυριανή αναμέτρηση με την αγγλική ομάδα.

«Ασχολούμαστε μόνο με το δύσκολο και κρίσιμο παιχνίδι με την Μπέρνλι. Οτιδήποτε μεταγραφικό μετά το ματς», αναφέρουν χαρακτηριστικά «κύκλοι» του Ολυμπιακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση