GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σπυράκη: Ο Τσίπρας έχει ακέραια την ευθύνη για την τραγωδία και δεν θα ξεφύγει απ' αυτή - ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα για όσα είπε μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης για τις πυρκαγιές στο Λαύριο, εξαπέλυσε η εκπρόσωπος Τύπου...

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα για όσα είπε μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης για τις πυρκαγιές στο Λαύριο, εξαπέλυσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη.

«Ένας θλιβερός Πρωθυπουργός, που αρνείται να αναλάβει την ευθύνη για την εγκληματική έλλειψη προετοιμασίας, τον ανύπαρκτο συντονισμό, και την τραγική διαχείριση της κρίσης στο Μάτι, εξήγγειλε σήμερα κατεδαφίσεις αυθαιρέτων που έπρεπε να είχαν γίνει εδώ και τρία χρόνια», είπε η κα. Σπυράκη και πρόσθεσε: «Ποιος, εκτός από τους Υπουργούς του, τον εμπόδισε να εφαρμόσει τον νόμο; Ποιος εκτός από τους Υπουργούς του και την Περιφερειάρχη Αττικής, τον εμπόδισαν να προχωρήσει σε έργα που θα προστάτευαν τους πολίτες από φυσικές καταστροφές;».

«Ο κ. Τσίπρας θέλει να αναλάβει, πάνω στις στάχτες, την ευθύνη για το μέλλον μας, αλλά οι Έλληνες του έχουν γυρίσει την πλάτη. Ο κ. Τσίπρας έχει ακέραια την ευθύνη για την τραγωδία και δεν θα ξεφύγει απ' αυτή», ανέφερε, καταλήγοντας, η εκπρόσωπος Τύπου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση