GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το σοκαριστικό βίντεο από την ημέρα του θανάτου του Χάνεϊκατ

Η αστυνομική διεύθυνση του Λος Άντζελες έδωσε στη δημοσιότητα ένα σοκαριστικό βίντεο με όσα έγιναν την ημέρα που ο Τάιλερ Χάνεϊκατ...

Η αστυνομική διεύθυνση του Λος Άντζελες έδωσε στη δημοσιότητα ένα σοκαριστικό βίντεο με όσα έγιναν την ημέρα που ο Τάιλερ Χάνεϊκατ άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του, αφού αυτοκτόνησε ύστερα από ανταλλαγή πυρών με τις Αρχές, κάτω από αδιευκρίνιστα αίτια.

Στο βίντεο, που ακολουθεί, καταγράφεται λεπτό προς λεπτό η συνομιλία της μητέρας του πρώην παίκτης της Χίμκι με τις Αρχές, αλλά και όσα είπαν οι αστυνομικοί στον ίδιο, προκειμένου να μην ξεφύγει η κατάσταση, ενώ στη συνέχεια φαίνονται οι πυροβολισμοί μεταξύ των δύο πλευρών.

Μάλιστα, ακούγεται η μητέρα του να λέει: «Για να είμαι ειλικρινής μαζί σας, είναι επαγγελματίας παίκτης και μόλις επέστρεψε από την Ευρώπη. Εκεί για 6 μήνες έκανε χρήση αέριου γέλιου και νομίζω πως επηρέασε το μυαλό του. Δεν τρώει, δεν κοιμάται».

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση