GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απάντηση Τζανακόπουλου σε Σπυράκη: Νομίζει ότι με την ανόητη αλαζονεία ασκεί αντιπολίτευση

«Η κα. Σπυράκη νομίζει ότι με το άθλιο ύφος της και την ανόητη αλαζονεία της ασκεί αντιπολίτευση», αναφέρει σε δήλωση του ο κυβερν...

«Η κα. Σπυράκη νομίζει ότι με το άθλιο ύφος της και την ανόητη αλαζονεία της ασκεί αντιπολίτευση», αναφέρει σε δήλωση του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος απαντώντας στα όσα υποστήριξε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ για τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού στο Λαύριο.

«Είναι, όμως, προφανές ότι δεν έχει καμιά δυνατότητα να απαντήσει επί της ουσίας στα όσα εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός για την αντιμετώπιση του διαχρονικού προβλήματος της χωροταξικής και οικιστικής αυθαιρεσίας», συμπληρώνει ο κ. Τζανακόπουλος, ο οποίος εν συνεχεία υπογραμμίζει ότι «για μια ακόμη φορά συνεχίζει να καλύπτει και να προστατεύει εκείνους που επί χρόνια συναλλάσσονταν και εναλλάσσονταν σε θέσεις εξουσίας για να μπορεί σήμερα η ίδια και το κόμμα της να παίζουν ρόλο στα πολιτικά πράγματα της χώρας».

Καταλήγοντας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρει ότι «η περίοδος, όμως, της συναλλαγής, του ρουσφετιού και της εξυπηρέτησης συμφερόντων σε βάρος του ελληνικού λαού και του δημοσίου συμφέροντος έχει περάσει ανεπιστρεπτί.Η αδυναμία τόσο της ίδιας, όσο και του αρχηγού της να το κατανοήσουν είναι που οδηγεί σε αυτές τις απαράδεκτες δηλώσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση