GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκάρει η αποκάλυψη της Έμα Τόμσον για την κόρη της

Η βραβευμένη με Όσκαρ Έμα Τόμσον σόκαρε με την αποκάλυψη ότι η 18χρονη -σήμερα- κόρη της Γκάια Γουάιζ δέχτηκε σεξουαλική επίθεση ε...

Η βραβευμένη με Όσκαρ Έμα Τόμσον σόκαρε με την αποκάλυψη ότι η 18χρονη -σήμερα- κόρη της Γκάια Γουάιζ δέχτηκε σεξουαλική επίθεση ενώ βρισκόταν στο μετρό του Λονδίνου, πριν από έναν χρόνο.

Όπως είπε η σταρ στην Daily Express, το 17χρονο κορίτσι σοκαρίστηκε τόσο από το περιστατικό που της δημιουργήθηκε φοβία και στη συνέχεια δεν ήθελε να παίρνει μέσα μεταφοράς.

Σημείωσε επίσης πως οι γυναίκες τείνουν να κατηγορούν τον εαυτό τους που δεν αντέδρασαν στον δράστη και η κόρη της δεν αποτελεί εξαίρεση: "Αυτό που με αναστάτωσε απίστευτα δεν είναι το ίδιο το περιστατικό αλλά το γεγονός ότι εκείνη φοβήθηκε να αντιδράσει. Και πιστεύω ότι οι γυναίκες υποφέρουμε περισσότερο από ντροπή που δεν τολμήσαμε να φωνάξουμε "γιατί το κάνεις αυτό;". Είμαστε τόσο σοκαρισμένες και νιώθουμε τόσο ταπεινωμένες που δεν μπορούμε να ενεργήσουμε όπως θα θέλαμε και αυτό είναι που μας πληγώνει και μας ενοχλεί περισσότερο. Και αυτό είναι τόσο άδικο".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση